'Egy csomót szexeltem' - Jennifer Lawrence összefoglalta az elmúlt három évét (videó)

Jennifer Lawrence a 2010-es évek egyik legtöbbet foglalkoztatott hollywoodi színésznője volt, akit rengeteg nagy költségvetésű film főszerepében láthattunk. A színésznő azonban az utóbbi időben egy picit a háttérbe vonult, többek közt az Amerikában igen népszerű beszélgetős műsorokban sem sokat szerepelt. Most viszont ő is vendége volt Stephen Colbert műsorának, ahol az elmúlt három évéről beszélgettek.

Amikor a műsorvezető megkérdezte, hogy mégis mivel telt Jennifer Lawrence elmúlt három éve, ő rávágta: „Egy csomót szexeltem.” A színésznő persze gyorsan hozzátette, hogy csak viccelt. Mint köztudott, épp Cooke Maroney gyermekével várandós.

Később arról is szó esett, hogy a pandémia miatt ő is sokkal több időt töltött otthon, mint korábban, de kifejezetten élvezte. Egyfelől rengeteg házimunkát végzett, amivel általában jól boldogul. Emellett egy picit úgy érezte, hogy visszatért a normál életbe. Egy olyan életbe, ahol nincs reflektorfény, ahol nem veszi körül folyamatos nyüzsgés és rajongók hada. Egy békés és nyugodt életbe.

Persze ez sem tart örökké, hiszen nemrégiben újra visszatért a vörös szőnyegre, ugyanis napokon belül debütál a Netflixen a legújabb filmje, a Ne nézz fel!. Ebben Leonardo DiCaprio és ő két csillagászt alakítanak, akik rájönnek, hogy fél éven belül egy meteor ütközik majd a Földnek. A film azt a médiaturnét mutatja be, amelyen megpróbálja a páros felhívni az emberiség figyelmét a közelgő végítéletre.