Egy halom új információ szivárgott ki a Godzilla vs Kongról

Talán még van remény, hogy a Godzilla Kong ellen valóban a mozikba kerülhet idén, bár lassan több filmet halasztanak el, mint amennyi tényleg debütál. Mindenesetre a novemberre belőtt premiert egyelőre nem fenyegeti veszély – nem úgy, mint a filmben az emberiséget, mivel a bolygó két legnagyobb teremtménye csap majd össze. Erről láttak napvilágot izgalmas új részletek.

A Godzilla Kong ellen természetesen a két gigantikus szörnyeteg összecsapásáról fog szólni, ebben nincs semmi meglepő. Csakhogy a két lény az eddig megjelent filmjeikben messze nem voltak egy súlycsoportban – szó szerint. Ugyanis, míg Godzilla nagyjából 120m magasra nőtt, addig Kong „csak” 30m körülire. Ugyanakkor arra a 2017-es Kong: Koponya-szigetben is volt utalás, hogy Kong valójában még növésben van. A filmben láthattuk a szülei maradványait, amik sokkal nagyobbak voltak nála. Így máris van realitása annak, hogy az új film idejére Kong felnő és méretben nagyjából utoléri Godzillát.

Az összecsapás már önmagában „puszta kézzel” is elég pusztítónak ígérkezik, ám a pletykák szerint mindkét oldalon lesznek új fegyverek. Godzilla esetében egyelőre nem derült ki, hogy pontosan milyen új támadásokat vethet majd be, de az biztos, hogy nem eszközöket fog használni, hanem vele született képességeit. Ezzel szemben Kong a pletykák szerint egy sziklából készített bunkót is bevet majd a harcban.

Arról is vannak már találgatások, hogy Kong miért is nőhetett ekkorára és mitől vált ilyen brutálisan erőssé. Egyes vélemények szerint az otthona a Föld középpontjából nyer egy különös sugárzást. Bár Kongnak nincsenek Godzilláéhoz hasonló szuper képességei, de az erejét és a gyorsaságát ennek a sugárzásnak köszönheti.

Végül, de nem utolsósorban, a film természetesen nem egyetlen véget nem érő bunyó lesz a két lény között. A sztori inkább arról fog szólni, hogy az emberek miként próbálnak meg megszabadulni ettől a két pusztító erőtől, ami persze nem nagyon fog nekik összejönni. Azért lesz látványos verekedés bőven a szörnyek közt, a fináléban például legalább öt percen keresztül fogják egymást aprítani.