Egy halott pónis átverés miatt perli egy ezermester a Jackass sztárját, jön az új film?

Néhány hónapja Johnny Knoxville még határozottan kiállt amellett, hogy a Mindörökké Jackasslesz a hírhedt franchise utolsó filmje, amely igencsak nagy port kavart.

A Variety legfrissebb értesülései szerint viszont a társaság még korántsem készül “nyugdíjba” vonulni. Nemrégiben Kahlil Khan perelte be a stábot, amiért akarata ellenére is részese lett az egyik jelenetnek. Kahn állítása szerint októberben egy egyszerű javítási munkára jelentkezett a TaskRabbiten, amely végül számára borzalmas fordulatot vett.

Khan azt állítja, hogy azzal az ürüggyel ment be a házba, hogy egy fényerőszabályzó kapcsolót kell megjavítania. Nem sokkal a kezdés után a háztulajdonos megfenyegette, hogy megveri, ha nem javítja meg az rendesen. Nem sokkal később kialudt egy lámpa, és egy fiatal lány rohant be a szobába, aki azt kiabálta: "Megölted a pónimat".

Khan mindezt elutasította, de a tulajdonos és a lány a ház egy másik szobájába vezette, ahol egy póni volt található egy életfenntartó gépen. Ezután Khan kinézett, és látta, hogy egy teherautó elvontatja az autóját. Megpróbálta hívni a rendőrséget, de az egyik férfi figyelmeztette, hogy ha megteszi, letartóztatják kokain birtoklásáért, és egy zacskó fehér port mutatott fel.

“Néhány perc alatt azzal fenyegették meg, hogy megverik, azt mondták neki, hogy elrontotta a javítási munkát, megvádolták egy póni megölésével, elvették az autóját az engedélye nélkül, és most azt mondták neki, hogy letartóztatják tiltott kábítószer birtoklása miatt” - olvasható a dokumentációkban.

Knoxville hamarosan előbújt rejtekhelyéről, és elárulta Khannak, hogy az egész incidens egy tréfa volt csupán, amelynek minden résztvevője színész volt. Khan azt állítja, Knoxville felajánlott neki néhány száz dollárt, de inkább úgy érezte, hogy mindenki azt akarta, hogy nevessen a tréfán.

Khan elmondta, hogy a történtek súlyosan traumatizálták őt, és hogy alvásproblémákkal küzd. Knoxville egyelőre nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban, ám nem kizárt, hogy mindez egy újabb visszatérést készít elő.

akció | dokumentum | vígjáték

Közel 10 év után Johnny Knoxville és csapata visszatért, hogy még őrültebb mutatványokat hajtsanak végre. Ezt senki se csinálja utánuk!