Egymásnak feszül Emma Stone és Steve CarellA kép forrása: Theodore Wood - Fox Searchlight Pictures

Danny Boyle produceri közbenjárásával és A család kicsi kincse mögött álló rendezőpárossal film készül Bobby Riggs és Billie Jean King epikus teniszmeccséről.

Steve Carell és Emma Stone játssza Bobby Riggset és Billie Jean Kinget a Fox Seachlight Pictures 'Battle of Sexes' című produkciójában. Ez a harmadik olyan párhuzamosan készülő film, mely a legendás mérkőzés dolgozza fel. A Chernin Entertainment égisze alatt Will Ferrell főszereplésével már javában zajlanak a Match Maker munkálatai, de az egyelőre cím nélküli, Paul Giamatti és Elizabeth Banks nevével fémjelzett projekt is jó úton halad.

A Fox 2016-ban tervezi bemutatni a filmet. A forgatókönyvet Simon Beaufoy írja, míg a rendezői széket A család kicsi kincse rendezőpárosa, Valerie Faris és Jonathan Dayton foglalhatja el. A szkript megírásában maga Jean King is segédkezett.

A film alapjául szolgáló legendás mérkőzésre 1973-ban került sor az akkor 55 éves, korábban Wimbledonban bajnoki címet szerző Bobby Riggs, és a 29 éves, a világranglista második helyén álló teniszezőn, Billie Jean King között. A meccs hatalmas érdeklődére tartott számot. Az 1969-es holdraszállás óta nem figyelték annyian a televíziók képernyőit, mint kettejük mérkőzését.  

A film műfaja vígjáték lesz, azonban akárcsak a rendezők korábbi filmje, ez sem lesz mentes a drámai jegyektől.  

A Battle of the Sexes 2016-ban debütál a mozikban.