Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
79

A család kicsi kincse (2006)

Little Miss Sunshine
Filmadatlap
 
27
Szereplők
22
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
rbernadett   2015. 07. 31.

Nagyon aranyos film, szeretem az ilyen stílusú filmeket. Annyira nem éreztem kimagaslónak és egyedinek, de egynek mindenképp jó.

 
Deku   2017. 07. 26.

Ezt szeretem igazán. Steve Carell tök jót tett ennek a filmnek mert egyáltalán semmi jót nem vártam tőle és mikor elkezdtem nézni szép lassan azt éreztem, hogy hiba lett volna kihagyni.


 
dailyfilmsan   2018. 12. 26.

Nekem ez egy erős átlagos film. Aranyos de ennyi. Nem alkot semmi maradandót. Kedves ahogy a család tagjai mennyire közömbösek egymással mégis mennyire üösszetartóak lesznek a végén. De a szereplők nem nagyon tudták elhitetni családságukat. Lehetett volna ez jobb is egy kiccsivel több humorral.

 
Dodi   2015. 06. 10.

A díjakon kicsit meglepődtem... de nagyon tetszett a film, a maga komolytalanságában. A karakterek szerintem el lettek találva, nincsenek végletekig eltúlozva. A poénok meg nagyon jók!

 
TribeBubu   2016. 06. 14.

Igazán jópofa film. Nagyrészt Murphy törvénykönyvét reklámozza, mert ami hőseink kalandjában rosszul sülhet el, az bizony rosszul is sül el. Mégis pozitív az üzenete, mert ezek nem olyan kis bugyuta bénázások, mint Ben Stilleréi, hanem sokszor a főszereplőket tényleg kőkeményen megszívatja a sors, mégis tovább küzdenek, hogy véghezvigyék céljukat. Mindezt pedig úgy teszik, hogy nemhogy nem reklámozzák a Kaliforniában hullámzó szartengert, de egyenesen pofán köpik a benne élő halakat. Fanyar, könnyed és mégis kemény humor és társadalomkritika árad a film minden percéből. Óriási alkotás.

Greg Kinnear
Steve Carell
Paul Dano
Toni Collette
Abigail Breslin
Paul Dano
Steve Carell
Toni Collette
Abigail Breslin
Toni Collette
Steve Carell
Abigail Breslin
Paul Dano
Steve Carell
Paul Dano
Steve Carell
Toni Collette
Abigail Breslin
Abigail Breslin
Abigail Breslin
Steve Carell
Paul Dano
Steve Carell
Toni Collette
Abigail Breslin
 
Alan Arkin és Michael Arndt pedig nem véletlenül kapták meg a legjobbaknak járó aranyszobrocskát, hiszen az A család kicsi kincse egyáltalán nem egy könnyen felejthető alkotás. több»
 

A Fox Searchlight 10 millió dollárt költött a forgalmazási jogokra , ami az egyik legnagyobb összeg amit erre a célra bárki is fizetett.

(dailyfilmsan)
 

Abigail Breslin a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Abigail Breslin háromévesen állt először a kamerák előtt, amikor is egy tévészpotban villantotta meg bűbájos mosolyát. A család kicsi kincsében nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölték.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.