Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
82

A család kicsi kincse

(Little Miss Sunshine)
 
rbernadett  2015. 07. 31. 17:56

Nagyon aranyos film, szeretem az ilyen stílusú filmeket. Annyira nem éreztem kimagaslónak és egyedinek, de egynek mindenképp jó.

 
Deku  2017. 07. 26. 19:21

Ezt szeretem igazán. Steve Carell tök jót tett ennek a filmnek mert egyáltalán semmi jót nem vártam tőle és mikor elkezdtem nézni szép lassan azt éreztem, hogy hiba lett volna kihagyni.

 
Dodi  2015. 06. 10. 10:55

A díjakon kicsit meglepődtem... de nagyon tetszett a film, a maga komolytalanságában. A karakterek szerintem el lettek találva, nincsenek végletekig eltúlozva. A poénok meg nagyon jók!

 
TribeBubu  2016. 06. 14. 02:31

Igazán jópofa film. Nagyrészt Murphy törvénykönyvét reklámozza, mert ami hőseink kalandjában rosszul sülhet el, az bizony rosszul is sül el. Mégis pozitív az üzenete, mert ezek nem olyan kis bugyuta bénázások, mint Ben Stilleréi, hanem sokszor a főszereplőket tényleg kőkeményen megszívatja a sors, mégis tovább küzdenek, hogy véghezvigyék céljukat. Mindezt pedig úgy teszik, hogy nemhogy nem reklámozzák a Kaliforniában hullámzó szartengert, de egyenesen pofán köpik a benne élő halakat.
Fanyar, könnyed és mégis kemény humor és társadalomkritika árad a film minden percéből.
Óriási alkotás.

 
Ghotik  2016. 09. 26. 16:39

Kategóriájában nagyon jó film, mert végig poénos, humoros, történnek az események és egy perce sem unalmas. Magával ragadó, szórakoztató, laza vígjáték!

Smoking Barrels: A család kicsi kincse
Alan Arkin és Michael Arndt pedig nem véletlenül kapták meg a legjobbaknak járó aranyszobrocskát, hiszen az A család kicsi kincse egyáltalán nem egy könnyen felejthető alkotás.
 

Abigail Breslin a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Abigail Breslin háromévesen állt először a kamerák előtt, amikor is egy tévészpotban villantotta meg bűbájos mosolyát. A család kicsi kincsében nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölték.

(SódóGA)
 

Abigail Breslin számára olyan ruhákat készítettek, melyekben duci kislány látszatát kelti.

(SódóGA)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.