Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
79

A család kicsi kincse (2006)

Little Miss Sunshine
Filmadatlap
 
27
Szereplők
23
Vélemények
15
Képek
2
Videók
 
rbernadett   2015. 07. 31.

Nagyon aranyos film, szeretem az ilyen stílusú filmeket. Annyira nem éreztem kimagaslónak és egyedinek, de egynek mindenképp jó.

 
Deku   2017. 07. 26.

Ezt szeretem igazán. Steve Carell tök jót tett ennek a filmnek mert egyáltalán semmi jót nem vártam tőle és mikor elkezdtem nézni szép lassan azt éreztem, hogy hiba lett volna kihagyni.


 
dailyfilmsan   2018. 12. 26.

Nekem ez egy erős átlagos film. Aranyos de ennyi. Nem alkot semmi maradandót. Kedves ahogy a család tagjai mennyire közömbösek egymással mégis mennyire üösszetartóak lesznek a végén. De a szereplők nem nagyon tudták elhitetni családságukat. Lehetett volna ez jobb is egy kiccsivel több humorral.

 
Dodi   2015. 06. 10.

A díjakon kicsit meglepődtem... de nagyon tetszett a film, a maga komolytalanságában. A karakterek szerintem el lettek találva, nincsenek végletekig eltúlozva. A poénok meg nagyon jók!

 
Ms. Akárki   2019. 07. 20.

Nagyon aranyos film. De persze bőven van benne az emberi nyomorúságból is. Rengeteg különféle életet és mozgatórugót ismerünk meg a filmben, mindenki máshogy próbált meg boldogulni. De nagyon érdekes, hogy együtt egy cél érdekében a kislány kedvéért végül elutaznak a világ végére egy vetélkedőre, hogy a kislányba és magukba is egy kis pozitivitást és önbizalmat öntsenek. Kellemes kikapcsolódás az egész családnak.

Greg Kinnear
Steve Carell
Paul Dano
Toni Collette
Abigail Breslin
Paul Dano
Steve Carell
Toni Collette
Abigail Breslin
Toni Collette
Steve Carell
Abigail Breslin
Paul Dano
Steve Carell
Paul Dano
Steve Carell
Toni Collette
Abigail Breslin
Abigail Breslin
Abigail Breslin
Steve Carell
Paul Dano
Steve Carell
Toni Collette
Abigail Breslin
 
Alan Arkin és Michael Arndt pedig nem véletlenül kapták meg a legjobbaknak járó aranyszobrocskát, hiszen az A család kicsi kincse egyáltalán nem egy könnyen felejthető alkotás. több»

A film összbevétele 100 523 181 dollár volt (imdb.com).

 

A Fox Searchlight 10 millió dollárt költött a forgalmazási jogokra , ami az egyik legnagyobb összeg amit erre a célra bárki is fizetett.

(dailyfilmsan )
 

Abigail Breslin a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Abigail Breslin háromévesen állt először a kamerák előtt, amikor is egy tévészpotban villantotta meg bűbájos mosolyát. A család kicsi kincsében nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölték.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.