Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

A család kicsi kincse (2006)

Little Miss Sunshine
Filmadatlap
 
27
Szereplők
27
Vélemények
15
Képek
2
Videók

Galéria (15)

Greg Kinnear
Steve Carell
Paul Dano
Toni Collette
Abigail Breslin
Paul Dano
Steve Carell
Toni Collette
Abigail Breslin
Toni Collette
Steve Carell
Abigail Breslin
Paul Dano
Steve Carell
Paul Dano
Steve Carell
Toni Collette
Abigail Breslin
Abigail Breslin
Abigail Breslin
Steve Carell
Paul Dano
Steve Carell
Toni Collette
Abigail Breslin

Videók (2)

 
jakedave   2021. 03. 06.

legújabb vélemény

1
A családi vígjáték, ami sokkal több, mint aminek látszik

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ritka, amikor egy elsőre családi komédiának tűnő film sokkal több, mint aminek látszik, de A család kicsi kincse bőven ebbe a kategóriába sorolható. Ennek a roppant szellemes filmnek a központjában egy eléggé elbaltázott család áll. Álljon itt róluk ... teljes kritika»

 
Deku   2017. 07. 26.

0

Ezt szeretem igazán. Steve Carell tök jót tett ennek a filmnek mert egyáltalán semmi jót nem vártam tőle és mikor elkezdtem nézni szép lassan azt éreztem, hogy hiba lett volna kihagyni.

 
rbernadett   2015. 07. 31.

0

Nagyon aranyos film, szeretem az ilyen stílusú filmeket. Annyira nem éreztem kimagaslónak és egyedinek, de egynek mindenképp jó.

 
dailyfilmsan   2018. 12. 26.

0

Nekem ez egy erős átlagos film. Aranyos de ennyi. Nem alkot semmi maradandót. Kedves ahogy a család tagjai mennyire közömbösek egymással mégis mennyire üösszetartóak lesznek a végén. De a szereplők nem nagyon tudták elhitetni családságukat. Lehetett volna ez jobb is egy kiccsivel több humorral.

 
ZeroHero   2019. 09. 25.

0

Marhajó. Igazi és igazán jól megírt karakterek vannak, akik be vannak zárva a saját kis világukba, és ahogy egyre erősebb külső ingerek érik őket, egyszer csak kirobbannak. Családi roadmovie, mosolyogtató és bájos humorral, Steve Carell remek játékával. Aki még nem látta, az nyugodtan szánjon rá időt, nem fog csalódni.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 20.

0

Nagyon aranyos film. De persze bőven van benne az emberi nyomorúságból is. Rengeteg különféle életet és mozgatórugót ismerünk meg a filmben, mindenki máshogy próbált meg boldogulni. De nagyon érdekes, hogy együtt egy cél érdekében a kislány kedvéért ... több»

 
Dodi   2015. 06. 10.

0

A díjakon kicsit meglepődtem... de nagyon tetszett a film, a maga komolytalanságában. A karakterek szerintem el lettek találva, nincsenek végletekig eltúlozva. A poénok meg nagyon jók!

A film összbevétele 100 523 181 dollár volt (imdb.com).

 

A Fox Searchlight 10 millió dollárt költött a forgalmazási jogokra, ami az egyik legnagyobb összeg, amit erre a célra bárki is fizetett.

(dailyfilmsan)
 

Abigail Breslint a filmben nyújtott alakításáért jelölték az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Abigail Breslin háromévesen állt először a kamerák előtt, amikor egy tévészpotban villantotta meg bűbájos mosolyát. A család kicsi kincsében nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölték.

(SódóGA)
 

Abigail Breslin számára olyan ruhákat készítettek, melyekben duci kislány látszatát kelti.

(SódóGA)
 

Frank karakterére Bill Murray-t és Robin Williamst is kiszemelték, azonban egyikük sem vállalta a szerepet.

(SódóGA)
 
Alan Arkin és Michael Arndt pedig nem véletlenül kapták meg a legjobbaknak járó aranyszobrocskát, hiszen az A család kicsi kincse egyáltalán nem egy könnyen felejthető alkotás. több»