Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
79

A család kicsi kincse (2006)

Little Miss Sunshine
Filmadatlap
 
27
Szereplők
25
Vélemények
15
Képek
2
Videók

Vélemények: A család kicsi kincse (2006)

 
Gyorvik   2020. 06. 16.

legújabb vélemény

A film antitézise próbálna lenni az álságos - a mindennapi életben gyakran már csak erőltetett műmosollyal operáló, a szürkeségbe beleolvadt sznob kisemberek - kicsinyes és ízléstelen élet életperspektívájának. A kis Olive nem mindennapi, valószerűtlenül zseniális előadásának hangulatában sajnos csak a néző osztozik.

 
rbernadett   2015. 07. 31.

Nagyon aranyos film, szeretem az ilyen stílusú filmeket. Annyira nem éreztem kimagaslónak és egyedinek, de egynek mindenképp jó.


 
Deku   2017. 07. 26.

Ezt szeretem igazán. Steve Carell tök jót tett ennek a filmnek mert egyáltalán semmi jót nem vártam tőle és mikor elkezdtem nézni szép lassan azt éreztem, hogy hiba lett volna kihagyni.

 
dailyfilmsan   2018. 12. 26.

Nekem ez egy erős átlagos film. Aranyos de ennyi. Nem alkot semmi maradandót. Kedves ahogy a család tagjai mennyire közömbösek egymással mégis mennyire üösszetartóak lesznek a végén. De a szereplők nem nagyon tudták elhitetni családságukat. Lehetett volna ez jobb is egy kiccsivel több humorral.

 
ZeroHero   2019. 09. 25.

MArhajo. Igazi es igazan jol megirt karakterek vannak, akik be vannak zarva a sajat kis vilagunkba es ahogy egyre erosebb kulso ingerek erik oket, egyszer csak kirobbannak. Csaladi roadmovie, mosolyogtato es bájos humorral, Steve Carell remek jatekaval. AKi meg nem latta, az nyugodtan szanjon ra idot, nem fog csalodni.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 20.

Nagyon aranyos film. De persze bőven van benne az emberi nyomorúságból is. Rengeteg különféle életet és mozgatórugót ismerünk meg a filmben, mindenki máshogy próbált meg boldogulni. De nagyon érdekes, hogy együtt egy cél érdekében a kislány kedvéért végül elutaznak a világ végére egy vetélkedőre, hogy a kislányba és magukba is egy kis pozitivitást és önbizalmat öntsenek. Kellemes kikapcsolódás az egész családnak.

 
Dodi   2015. 06. 10.

A díjakon kicsit meglepődtem... de nagyon tetszett a film, a maga komolytalanságában. A karakterek szerintem el lettek találva, nincsenek végletekig eltúlozva. A poénok meg nagyon jók!

 
TribeBubu   2016. 06. 14.

Igazán jópofa film. Nagyrészt Murphy törvénykönyvét reklámozza, mert ami hőseink kalandjában rosszul sülhet el, az bizony rosszul is sül el. Mégis pozitív az üzenete, mert ezek nem olyan kis bugyuta bénázások, mint Ben Stilleréi, hanem sokszor a főszereplőket tényleg kőkeményen megszívatja a sors, mégis tovább küzdenek, hogy véghezvigyék céljukat. Mindezt pedig úgy teszik, hogy nemhogy nem reklámozzák a Kaliforniában hullámzó szartengert, de egyenesen pofán köpik a benne élő halakat. Fanyar, könnyed és mégis kemény humor és társadalomkritika árad a film minden percéből. Óriási alkotás.

 
Zsceeeka   2016. 04. 16.

Igazán érdekes film volt , megmosolyogtató és viszolyogtató is egyben . Maga a milliő , amit bemutat számomra gyomorforgató (itt a gyerek szépségversenyre gondolok), de a szereplők nagyon tetszettek benne és volt mondanivalója is.

 
Ghotik   2016. 09. 26.

Kategóriájában nagyon jó film, mert végig poénos, humoros, történnek az események és egy perce sem unalmas. Magával ragadó, szórakoztató, laza vígjáték!

 
lauralaura   2019. 01. 16.

Ez egy annyira aranyos, kedves és őszinte családi film volt. És kicsit fájdalmas is és nagyon vicces. Kevesebben ismerik, de olyan jó kis élmény.

 
Tomi   2015. 06. 11.

A filmben csalódtam de csakis pozitívan! Remek szórakozást nyújtott. Itt ott voltak kicsit laposabb részek de az bele fér. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 
rhamus   2015. 07. 18.

Gyönyörű alkotás akármilyen szempontból is nézzük. A számok magukért beszélnek. A rendező fantasztikus filmet kreált és a történet valami piszkosul el van találva. Én személy szerint nagyon szerettem minden tekintetben.

 
Igob1   2016. 07. 24.

Sajnálatosan unalmas filmre sikerült. Pedig allig vártam hogy láthassam. Egyedül a kislány karaktere és a család önfeláldozása miatt nézhető. Kis mondanivaló is van benne, de ez nem indokolna egy egész estés filmet. A színésznő nagyon izgatott volt biztos a nagyjátékfilm miatt és nem okozott csalódást.

 
Buborék   2015. 06. 29.

Hatalmas egy film. A humora páratlan! A történet jól ki van találva, a rendezés is kiváló! A színészek pedig nagyszerű alakítást nyújtanak. Többször nézhető!

 
Regi82   2015. 11. 18.

Precízen megírt forgatókönyv. Hiteles a film mondanivalója,hogy legalább azzal a pár emberrel szorosan tartsuk a kapcsolatot akik a szeretteink hisz sosem tudhatjuk mikor lesz rájuk szükségünk. Nagybetűs film bármikor szívesen visszanézem és a kicsi kincset pedig nagyon imádtam!

 
bambula   2015. 05. 06.

Erről azt gondoltam mekkora egy baromság lesz, a családi mozi-kategóriát eleve utálom, de valami hihetelenül jó lett! A kategóriájában messze-messze jobb, lehetne akkora klasszikus mint a 90-es évek "családi" filmjei.

 
tooker   2019. 01. 09.

A család kicsi kincse már csak a címe miatt is felkeltette az érdeklődésemet.Nem bántam meg , hogy megnéztem, mert tele van jó poénnal, jelenettel és ütős beszólásokkal.

 
des.tiny59   2017. 01. 07.

Apróbb hibákat leszámítva szerintem egész nézhető. Lehetne egy kicsit több izgalom is a történet mellett mert nekem az hiányzott. Látványilag egész jól megjárja ezt nem mondom csak nekem hiányzott valami plusz a filmből amit itt nem találtam meg. Erős közepesre értékelném ettől függetlenül is.

 
Ballerz93   2015. 11. 04.

Azt mondanám erről a filmről, hogy piszok jól eltudták találni azt a szintet, ami elvárható volt tőle. Talán 1-2 kisebb hiba akadt benne, de ez annyira nem tűnik fel a filmben, hogy szinte nincs is. Megy rá az 5-ös!

 
hawaiipizza   2015. 10. 02.

Családi film szteroidon. Szerintem ez az a fajta film, ami mindenkinek bátran ajánlható.

 
Bulki   2016. 01. 12.

Egy egyszer nézhető kellemes vígjáték. Nincsenek benne kiemelkedő alakítások, vagy maradandó helyzetmegoldások, nincsenek idézhető mondatai, sem felidézhető pillanatai. Könnyed limonádé.

 
quentin   2015. 11. 04.

Az egyik legjobb vígjáték, amit az utóbbi években láttam. Tetszik a humora, a komikus szituációk, a színészek is nagyon jól fogják meg a szerepeiket, csak a vége miatt adok négyest. Pedig egészen addig csak nevettem, meg néhol könnyeztem is, de a vége kicsit csalódás.

 
varjú   2015. 06. 27.

Abigail Breslin hatalmasat alakított, édes, kedves, talán ő a legnormálisabb a családban, de a többiek is jól játszottak. Nagyon jó film lenne, ha a vége nem fulladna gagyiba. Nagy kár érte.

 
tomtom   2014. 10. 01.

Nagyon jó film, a karakterek bénák, ügyetlenek, lúzerek, senkinek nem sikerül semmi, de valahogy így, ilyen szerencsétlenül szerethetőek. Sokszor ismertem a saját családomra, pontosabban olyan szituációkra, amilyenek például az asztali beszélgetések a vacsoránál. Fura volt kívülről és a vásznon látni magunkat.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.