Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

Wong Foo, kösz mindent! Julie Newmar (1995)

To Wong Foo Thanks for Everything, Julie Newmar
Filmadatlap
 
16
Szereplők
3
Vélemények
12
Képek
1
Videók
Wong Foo, kösz mindent! Julie Newmar

Galéria (12)

Wesley Snipes
Patrick Swayze
John Leguizamo
Wesley Snipes
John Leguizamo
Patrick Swayze
Patrick Swayze
John Leguizamo
Wesley Snipes
Patrick Swayze
Patrick Swayze

Videók (1)

 
Greta   2021. 11. 16.

legújabb vélemény

0

Igazán remekelnek benne a fiúk, élvezettel csillogtatják a komikus vénájukat. Bájos, humoros film, van mondanivalója, de nem erőszakolja azt a nézőre, csak finoman lopja be a szórakozásba. Többször nézhető.

 
Kazydo   2021. 08. 11.

0
Viccnek tökéletes

Ne utálja előre senki csak azért, mert transzvesztitákról szól! Már csak a színészek miatt is érdemes megnézni, mert mind a 3 főszereplő eredetileg macsót, akcióhőst, rosszfiút, lamourban úszó szépfiút játszott eddig a filmig és ezután is, így ez a kitérőjük egyenesen figyelemfelkeltő, bohém, vicces, olykor röhejes a dagó izmokkal női tapadós ruhában slisszoló pasik miatt. Néhol drámai, de javarészt vígjáték. Egy kellemes lazításnak nekem mindig megfelel.

 
BMPatrik   2021. 09. 16.

0

Robin Williams és Patrick Swayze egy filmben, ennél nem is kell több, ez a film méltatlanul nem kapott nagyobb figyelmet, pedig egyszerűen látni kell.

A film összbevétele 47 774 193 dollár volt (imdb.com).

 

A film szerepel az LMBT listán,mely azokat a filmeket tartalmazza, melyekben leszbikus, meleg, biszexszuális vagy transznemű szereplők szerepelnek,illetve a film cselekményére hatással van, ha a filmben azonos neműek közötti kapcsolat létesül.

(mamiéstöti2)
 

Viggo Mortensent meghallhatták Vida Boheme szerepére.

(rbernadett)
 

Patrick Swayze azzal érdemelte ki Vida Boheme szerepét, hogy előadott egy harminc perces monológot, amit az inspirált, hogy felidézte azt a szekálást, amit fiúként kellett elviselnie miután balettozni tanult Texasban.

(rbernadett)
 

Az igazi Julie Newmar egyik nap elment a forgatásra, hogy megnézze, hogy halad a felvétel, aminek végül cameszerep lett a vége.

(rbernadett)