Tenoch Iturbide (Diego Luna) és Julio Zapata (Gael García Bernal) két tini, aki Mexikóvárosban él. Barátnőik nemrég dobták őket, úgyhogy facéron néznek szembe a nyárral. Egy esküvőn összetalálkoznak egy idősebb nővel, Luisával (Maribel Verdú). A két fiú szeretné lenyűgözni a nőt, ezért azt hazudják neki, hogy egy kalandos utazáson vannak, és a Boca del Cielo nevű ismeretlen tengerparti üdülőhelyre tartanak. Az utazás lehetősége felkelti Luisa érdeklődését, és csatlakozik a két sráchoz. Mexikóváros elhagyása után kezdetét veszi kalandos útjuk, ami egyre kevésbé tűnik fontosnak számukra.
Mélyebbre tekintve elég csalfa film. A felszínen a kangörcsös haveroknak sikerül elcsábítani uncsitesó nőjét. Viszont ha a felszín alá belesünk ott van egy összetört nő. És nem tudom mi a siralmasabb a kangörccsel szenvedő fiúk vagy a nagynéni játéka... több»
Lenyűgöző film, amit szerintem csak néhányan mondanának vígjátéknak, de kétségtelen, hogy sok vicces jelenet van a filmben. A tempó megfelelő, szépen haladunk bele a bonyodalomba, amit két fiú él át egy idősebb nő mellett. Jól mutatja be a film, hogy... több»
A film szerepel Steven Jay àltal szerkesztett, 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című filmkritika gyűjteményben.
(Mavil)A mexikói karakterek nevei Mexikó történelméből származnak, míg a spanyol karakterek neveinek a spanyol történelemhez van köze.
(ps)Gael García Bernal elárulta, hogy a maszturbálós jelentben az ondót samponnal helyettesítették.
(ps)Gael García Bernal és Diego Luna is beleültek az operátori székbe egy-egy jelenet felvételének erejéig.
(ps)Úgy volt, hogy Tenoch karakterét Isaac Sánchez fogja alakítani, de mivel a színész csupán 16 éves volt a forgatás kezdetekor, inkább lecserélték, ugyanis a filmben több szexuálisan túlfűtött jelenet is látható.
(ps)Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »