Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

Anyádat is! (2001)

Y tu mamá también
Filmadatlap
 
27
Szereplők
5
Vélemények
13
Képek
1
Videók

Galéria (13)

Videók (1)

 
pragmatikus   2018. 07. 27.

legújabb vélemény

0

Természetesen a film címe éppen lehetne bevezetés a nagybetűs életbe. Szerintem egyszer nézhetős film mindenképp.

 
dailyfilmsan   2018. 05. 06.

0

Mélyebbre tekintve elég csalfa film. A felszínen a kangörcsös haveroknak sikerül elcsábítani uncsitesó nőjét. Viszont ha a felszín alá belesünk ott van egy összetört nő. És nem tudom mi a siralmasabb a kangörccsel szenvedő fiúk vagy a nagynéni játéka... több»

 
Peeves112   2015. 08. 07.

0

Egy igazi klasszikus film, ami jobb, mint várná az ember. Persze nem csak az effektek és a látványvilág miatt, hanem a sztori, amit aláépítettek fantasztikusan szerepel.

 
juliS   2016. 02. 19.

0

Lenyűgöző film, amit szerintem csak néhányan mondanának vígjátéknak, de kétségtelen, hogy sok vicces jelenet van a filmben. A tempó megfelelő, szépen haladunk bele a bonyodalomba, amit két fiú él át egy idősebb nő mellett. Jól mutatja be a film, hogy... több»

 
jazzy   2015. 10. 03.

0

Teljesen jó film, provokatív és izgalmas. Két fiatal srác egy morális megkérdőjelezhető, ugyanakkor sokak által irigyelt kalandba keveredik egy tőlik némileg idősebb nővel. A film atmoszférája jelenetről jelenetre nehezedik, ahogy a dráma kibontakozi... több»

A film összbevétele 13 622 333 dollár volt (imdb.com).

 

Alfonso Cuarón egy személyben rendezője, producere és forgatókönyvírója a filmnek.

(Mavil)
 

A film szerepel Steven Jay àltal szerkesztett, 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című filmkritika gyűjteményben.

(Mavil)
 

A film 5 millió dollárból jött létre.

(Mavil)
 

Az utolsó jelenetet forgatták le elsőként.

(ps)
 

A mexikói karakterek nevei Mexikó történelméből származnak, míg a spanyol karakterek neveinek a spanyol történelemhez van köze.

(ps)