Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
77

Jégvihar (1997)

The Ice Storm
Filmadatlap
 
27
Szereplők
2
Vélemények
6
Képek
Videók
Jégvihar
Christina Ricci
Henry Czerny
Sigourney Weaver
Tobey Maguire
Joan Allen
Sigourney Weaver
Joan Allen
 
Berto49   2017. 10. 21.

legújabb vélemény

Kissé csalódtam, Ang Lee első amerikai filmjében. Sokkal jobbra emlékeztem. Csak az utolsó jelenetek tragikuma emelt a film színvonalán. Túl sok volt benne a kamaszokról szóló rész. Döbbenetes, hogy miket talál ki jódolgában az amerikai középosztály, a kulcsparti szégyenletes, a házasság megcsúfolása. Igaza van néhány kommentelőnek, hogy az „Amerikai szépség” ugyanerről a „népség”-ről sokkal jobb.

 
doroffee   2016. 02. 14.

Nagyon megkapó és megrázó film, nagy filmélményem. Nagyon érzékletesen mutatja be azt, ahogy a látszólag tisztességes házasságok rohadnak belülről, és amilyen hatással ez a környezetükre van.

 
A játékidő alatt többször éreztem úgy, mintha a Jégvihar lenne Sam Mendes filmjének, az Amerikai szépségnek az előfutára. 10/10 több»

A film összbevétele 8 038 061 dollár volt (imdb.com).

 

Gene Siskel filmkritikus szerint ez a film 1997 legjobb filmje.

(rbernadett)
 

Katie Holmes filmes debütálása.

(rbernadett)
 

Natalie Portman visszautasította Wendy Hood szerepét.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.