Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
78
Filmadatlap
 
17
Szereplők
3
Vélemények
13
Képek
3
Videók
 
Adepto   2018. 02. 03.

legújabb vélemény

Annak ellenére, vagy pont azért, mert nem tudom magam abba a korba beleélni, amikor a történet játszódik, nekem egészen bejött. Még úgy is, hogy gyakorlatilag egy női vátozata a Holt Költők Társaságának (ami egy zseniális alkotás és az egyik nagy kedvencem). Julia Roberts nem annyira kedvencem, de van pár film, amiben szerintem kifejezetten jól játszik és ez is ilyen. A többi színésznő (van jó pár ismert arc köztük) is hozza a kötelezőt. Van tanulsága és mondanivalója a mai ember számára is. Egyszer érdemes rááldozni az időt.

 
Leoni   2016. 04. 14.

Egyik kedvencem, szeretem a női szerepek ábrázolását benne, és ahogy Julia Roberts kiáll az igazáért, és a lányok csak tanulhatnak tőle ezen a téren. Tehetséges színésznők sorával van tele a film. A művészethez viszont a film után sem kezdtem el érteni. :D


 
Dotty90   2015. 01. 29.

Szerintem egyszerű koppintása a Holt költők társaságának, csak itt női példákkal, a nők akkori problémáival. Nekem nem tetszett. Persze akik a történelem eme korszakát szeretik, azoknak biztos tetszeni fog.

A film összbevétele 141 337 989 dollár volt (imdb.com).

 

A jelenetek egy részét a Columbia Egyetemen forgatták, ahol Julia Stiles és Maggie Gyllenhaal is diplomázott.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film kedvéért az eredetileg szőke hajú Kirsten Dunst barnára, az eredetileg barna hajú Julia Stiles pedig szőkére festette a haját.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Hogy a szerepére felkészüljön, Julia Roberts művészettörténet órákat hallgatott a New York Egyetemen.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.