Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

Kerülőutak (2004)

Sideways
Filmadatlap
 
27
Szereplők
8
Vélemények
6
Képek
1
Videók

Galéria (6)

Videók (1)

 
elekm90   2021. 04. 15.

legújabb vélemény

0

A legnagyobb erőssége az életszerű történetben és "élő" karakterekben rejlik. Giamatti és Haden Church jók voltak, bár előbbi folytonos "okoskodása" a borokról számomra kicsit sok volt. Olykor picit lassúnak találtam, de mindig volt egy elmés párbes... több»

 
rainman   2017. 06. 04.

0

Bor, mámor, Toszkána... na jó, nem, de nagyon rendben van ez a film! Humor, és dráma, hangulat, és Pinot noir! Szeretjük!

 
Regi82   2015. 11. 18.

0

Úgy gondolom ezt a filmet inkább a 30 év feletti korosztály fogja értékelni akiknek már több élettapasztalatuk van. Én nem nevezném vígjátéknak,hiába vannak benne poénok. A színészek viszont jól alakítják a rájuk osztott szerepet.

 
Corazon.Donq   2015. 08. 16.

0

Egy tökéletes alkotás, a hideg ráz még mindig. Fergeteges film, oda vagyok érte! Magával ragadó alkotás, ha az ember egyszer látja, nem tud vele betelni.

 
fester   2014. 12. 08.

0

Értem én, hogy miért szeretik ezt a filmet, nekem viszont túl okos, túl értelmiségi, túl megmondós és túl komolyra sikeredett, mintha azt szerették volna, hogy szórakozzunk rajta egyet, de közben mégsem. Nem szeretem azokat a filmeket, amik valami to... több»

 
Phalanx   2015. 07. 11.

0

Igen kedves dolognak tartom, amikor egy film nem szupersztárokkal akarja magát eladni, hanem egy jó, átgondolt és érdekesen felépített történettel, mint ahogy az a Kerülőutak esetében is történt. Bár ezt a nagy bor-mizériát nem igazán értem, de önmagunk megtalálásának biztos érdekes egy módja.

 
Tchiva   2016. 04. 10.

0

A Kerülőutak nagyon szórakoztatóan tud beszélni olyan problémákról, amik egyébként sokkal súlyosabban is megnyilvánulhatnak, mint azt a filmben teszik, és én épp ettől szerettem meg nagyon ezt a történetet. Kedvesen forgatja ki és építi le bennünk a ... több»

A film összbevétele 109 706 931 dollár volt (imdb.com).

 

A film egyik jelenetében a tv adásában George W. Bush látható.

(mrarizona)
 

A filmben látható borászok nagy része a való életben is borász.

(mrarizona)
 

Sandra Oh a film kedvéért tanult meg motorozni.

(SódóGA)
 

A legtöbb ital, amit a borkóstoló jelenetekben használtak, nem alkoholos - a színészek ugyanis annyi bort ittak az elején, hogy rosszul lettek tőle, ezért át kellett térniük az alkoholmentes italokra.

(SódóGA)
 

A meghallgatáson Thomas Haden Church meztelenre vetkőzött, ugyanis egy ilyen jelenetet kértek tőle. Később tudta csak meg, hogy ő volt az egyetlen jelentkező, aki valóban ledobta a ruháit.

(SódóGA)