Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
52
Filmadatlap
 
29
Szereplők
3
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Betty nővér
 
Attila G.   2019. 06. 21.

Igazából nekem egy kicsit csalódás volt ez a film. Ígéretes volt a történet. Renée Zellwegert nagyon megszerettem az Én, és én, meg az Irén; s talán már az Oltári vőlegény című filmnek köszönhetően is. Crispin Glover szavak nélkül is nagy forma volt a Charlie angyalaiban. S egyébként is ígéretes szereposztása volt a filmnek. Egy fergeteges vígjátékra számítottam. Igazából nem feltétlenül volt rossz film. Megvolt a maga humora. Csak valahogy mégis egy kicsit lapos volt.

 
danda115   2016. 10. 08.

Elég unalmasan indult, de néhány fordulat után érdekes lett. Lényegében egy tipikus szerelmi szálakkal teli szőtt gubanc. Nem egy nagy eresztés, de unalmas estéken, ha nincs más...


 
Gwen   2015. 10. 11.

Na, ez az a film, amivel a tévécsatornák olcsó pénzért töltik ki a műsoridejüket. Időpocsékolás az egész. Se humor, se emlékezetes jelenetek, vagy mondatok.

Renée Zellweger
Morgan Freeman
Chris Rock
Greg Kinnear
Renée Zellweger
Renée Zellweger
Renée Zellweger
Greg Kinnear
Greg Kinnear
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.