Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
76

Velence vár (2019)

Venise n'est pas en Italie
Filmadatlap
 
23
Szereplők
4
Vélemények
10
Képek
2
Videók
Velence vár
 
stomachh   2019. 12. 07.

legújabb vélemény

Kellemes esti, egyszernezos francia romantikus komedia. Szeretem a mai francia filmeket, ez a jobbak kozul valo, de amugy semmi emlekezetes. Inkabb csajoknak valo.

 
freeman   2019. 12. 03.

Király film


 
majkymi   2019. 07. 28.

Kellemes hangulatú film, amolyan családi filmezéshez éppen ideális lenne, ha nem volnának kétségeim afelől, hogy a család férfi tagjai igazán élvezni tudnánk a filmet. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy határozottan csajos film lenne, csak épp talán egy kicsit túlságosan melodramatikus

 
gennaddifix   2019. 07. 27.

Na, jó kezdem azzal, hogy nekem általában nem szoktak bejönni az ilyen és ehhez hasonló habkönnyű, némi drámával megfűszerezett francia vígjátékok. Ebben a filmen azonban nagyon kellemesen csalódtam. Elképesztő, hogy mennyire meg tudja érinteni az ember, ráadásul egészen szórakoztató is. Csakis ajánlani tudom!

A film 20 851 178 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 14 276 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Ivan Calbérac rendező egy interjúban elmondta, hogy a film történetéből kifolyólag a stábnak rengeteg helyszínen kellett forgatnia, de a legnagyobb nehézséget a velencei munkálatok okozták, ugyanis sokkal nehezebb volt megszervezni a forgatás logisztikáját. "Saint-Marc például csak reggel hét és délelőtt kilenc között forgathattunk, utána ugyanis már képtelenség lett volna a hatalmas turistaáradat miatt."

(hp)
 

Benoît Poelvoorde és Valérie Bonneton az Ils sont partout után ismét együtt állt a kamerák elé.

(hp)
 

A Velence vár alapjául szolgáló regényt maga a rendező, Ivan Calbérac írta. A direktor már korábban is adaptálta saját művét, például 2015-ös filmje, a L'Étudiante and Monsieur Henri esetében.

(hp)
 

IVAN CALBÉRAC négy év kihagyás után tér vissza a rendezéshez.

(hp)
 

A Velence vár Ivan Calbérac 2015-ös regényének adaptációja.

(hp)
 

A Velence vár Serge Reggiani 1977-es azonos című ('Venise n'est pas en Italie') dala után kapta a címét.

(hp)
 
Családi vígjátékként, coming-of-age-ként és szerelmes filmként is csak a középmezőnyt gyarapítja. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.