Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
82

Velence vár (2019)

Venise n'est pas en Italie
Filmadatlap
 
23
Szereplők
4
Vélemények
10
Képek
2
Videók

Érdekességek: Velence vár (2019)

Tudsz egy érdekességet a filmről? Ne habozz, oszd meg a közösséggel

A film 20 851 178 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 14 276 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Ivan Calbérac rendező egy interjúban elmondta, hogy a film történetéből kifolyólag a stábnak rengeteg helyszínen kellett forgatnia, de a legnagyobb nehézséget a velencei munkálatok okozták, ugyanis sokkal nehezebb volt megszervezni a forgatás logisztikáját. "Saint-Marc például csak reggel hét és délelőtt kilenc között forgathattunk, utána ugyanis már képtelenség lett volna a hatalmas turistaáradat miatt."

(hp)
 

Benoît Poelvoorde és Valérie Bonneton az Ils sont partout után ismét együtt állt a kamerák elé.

(hp)
 

A Velence vár alapjául szolgáló regényt maga a rendező, Ivan Calbérac írta. A direktor már korábban is adaptálta saját művét, például 2015-ös filmje, a L'Étudiante and Monsieur Henri esetében.

(hp)
 

IVAN CALBÉRAC négy év kihagyás után tér vissza a rendezéshez.

(hp)
 

A Velence vár Ivan Calbérac 2015-ös regényének adaptációja.

(hp)
 

A Velence vár Serge Reggiani 1977-es azonos című ('Venise n'est pas en Italie') dala után kapta a címét.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.