Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
82

Velence vár (2019)

Venise n'est pas en Italie
Filmadatlap
 
23
Szereplők
4
Vélemények
10
Képek
2
Videók

Vélemények: Velence vár (2019)

 
stomachh   2019. 12. 07.

legújabb vélemény

Kellemes esti, egyszernezos francia romantikus komedia. Szeretem a mai francia filmeket, ez a jobbak kozul valo, de amugy semmi emlekezetes. Inkabb csajoknak valo.

 
freeman   2019. 12. 03.

Király film


 
majkymi   2019. 07. 28.

Kellemes hangulatú film, amolyan családi filmezéshez éppen ideális lenne, ha nem volnának kétségeim afelől, hogy a család férfi tagjai igazán élvezni tudnánk a filmet. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy határozottan csajos film lenne, csak épp talán egy kicsit túlságosan melodramatikus

 
gennaddifix   2019. 07. 27.

Na, jó kezdem azzal, hogy nekem általában nem szoktak bejönni az ilyen és ehhez hasonló habkönnyű, némi drámával megfűszerezett francia vígjátékok. Ebben a filmen azonban nagyon kellemesen csalódtam. Elképesztő, hogy mennyire meg tudja érinteni az ember, ráadásul egészen szórakoztató is. Csakis ajánlani tudom!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.