Elhunyt a Fatmagül színésze, Civan Canova

67 éves korában elhunyt Civan Canova színész.

Halálának hírét pályatársa, Esra Dermancıoğlu közölte a nyilvánossággal: “Barátaim, elvesztettük az én meleg és meghitt Civanomat, aki a legjobban megérintett engem ebben az életben. Civan menj békében, talán még találkozunk valahol, valamikor.”

Civan Canovát néhány napja kórházba szállították, miután fájdalmakra panaszkodott a karjában, a későbbiekben egy daganatos csomót találtak a tüdejében.

A színész Ahmet Civan Canova néven született 1955. június 28-án született Ankarában. Karrierjét színházi színészként kezdte 1979-ben, a kilencvenes évektől kezdődően pedig saját színpadi darabokat is írt.

Pályafutása során olyan nagysikerű sorozatokban szerepelt, mint a Fatmagül, a Megtört szívek, a Atiye ajándéka és az Eve Dönüs. 2006-ban az Arany Narancs Filmfesztiválon elnyerte a legjobb férfi mellékszereplőnek járó díjat.

Nyugodjon békében!

Hírességek, akik 2022-ben távoztak az élők sorából

#1
Civan Canova

Civan Canova

szül. 1955. 06. 28. - elhunyt 2022. 08. 20.
Ankara, Törökország
A színész Ahmet Civan Canova néven született 1955. június 28-án született Ankarában. Karrierjét színházi színészként kezdte 1979-ben, a kilencvenes évektől kezdődően pedig saját színpadi darabokat is írt. Pályafutása során olyan nagysikerű sorozatokban szerepelt, mint a Fatmagül, a Megtört szívek, az Atiye ajándéka és az... több»