Elhunyt a Jóbarátok Guntherje, James Michael Tyler

James Michael Tyler prosztatarákkal küzdött, 59 éves volt.

Békében, otthonában hunyt el James Michael Tyler, akit a legtöbben a kultikus szituációs komédia, a Jóbarátok Guntherjeként ismerhettek, erősítette meg a színész ügynöke.

“A világ Guntherként ismerhette (a hetedik Jóbarát) a Jóbarátok című sorozatból, de Michael szerettei úgy ismerték, mint színészt, zenészt, a rákellenes küzdelem hírnökét és szerető férjet” - írja a közleményében a család. 

A színész idén júniusban tudatta a világgal, hogy prosztatarákkal küzd, de ekkor már végstádiumú volt a betegsége. Deréktől lefelé lebénult, ezért már nem tudott részt venni a Jóbarátok: Újra együtt forgatásán. 

“A célom erre az évre az volt, hogy megérjem a 59. születésnapomat. Ezt megtettem május 28-án. Most az a célom, hogy az a célom, hogy legalább egy életet megmentsek azzal, hogy a világ elé tárom ezt (a betegségét)” - mondta korábban.

A színész a Jóbarátok Guntherjeként a sorozat több, mint 150 epizódjában tűnt fel.

89 Jóbarátok  (1994)

(96) (40)

romantikus | vígjáték

HBO Max | TV-ben (RTL II, csütörtök 01:33)

Minden idők egyik legnépszerűbb szituációs komédiája hat, húszas éveiben járó fiatal mindennapjait követi nyomon. Főszereplői az elkényezetett Rachel, a tisztaságmániás... több»