Elhunyt a Star Trek és A szupercsapat színészveteránja, Richard Evans

Richard Evans, számos kultikus sorozat színésze október 2-án hunyt el, de a családja csak most jelentette be a hírt. 86 éves volt.

Rákban elhunyt Richard ‘Dick’ Evans, aki rendkívüli, több mint negyven éven át tartó karriert futott be. A színész Mia Farrow mellett játszott a Peyton Place című sorozatban, George C. Scott oldalán láthattuk a Szigetek az áramlatban című drámában és Nick Nolte-val forgatta utolsó filmjét, a Dirty Little Billyt. 

A színész több tucat kultikus sorozatban játszott, sok egyéb mellett ezek közé tartozik a hazánkban is népszerű Star Trek és A szupercsapat is. 

Film- és televíziós színészi karrierje mellett íróként, producerként és rendezőként is sikereket ért el. Számos regénye jelent meg, írt verseskötetet, valamint Fazkills címmel önéletrajzi könyvet is kiadott. Utolsó, Ploys címre keresztelt kötetét nem sokkal halála előtt fejezte be. 

A szakma és a rajongók mellett felesége, az egykori casting rendező, Jo Evans, akivel 68 évig voltak házasok, fia, Paul Evans, unokái, Sarah Evans Eastlick, Madalyn Evans Ettles és Rachel Evans Wilson gyászolják. 

Nyugodjék békében!

#1
Richard Evans

Richard Evans

szül. 1935. 01. 23. - elhunyt 2021. 10. 02.
Kansas City, Missouri, USA
Richard ‘Dick’ Evans rendkívüli, több mint negyven éven át tartó karriert futott be. A színész Mia Farrow mellett játszott a Peyton Place című sorozatban, George C. Scott oldalán láthattuk a Szigetek az áramlatban című drámában és Nick Nolte-val forgatta utolsó filmjét, a Dirty Little Billyt. A színész több tucat kultikus... több»