Elhunyt Juli Reding

85 éves korában elhunyt Juli Reding, színésznő.

Reding 1936-ban született a texasi Quanah-ban. Az amerikai televíziózás egyik meghatározó alakjának számított az ötvenes évektől kezdve, utolsó alakítása a Gyilkos sorok című sorozat 1987-ben megjelent egyik epizódjában volt látható.

A színésznő karrierje során közel 20 filmes szerepet vállalt, mindezek közül a legtöbbek számára a Mission in Morocco és a Tormented című produkciókból lehet ismerős. Reding még az ötvenes években szerződött a Warner Bros. stúdióhoz, ahol a The Helen Morgan Story, Cowboy, Darby’s Rangers, Vice Raid, a már említett Mission in Morocco és a Why Must I Die? című filmeken dolgozott.

Halála szeptember 16-án következett be, amelynek hírét a napokban közölte hivatalosan a Springfield News-Leader. A színésznő családja és hozzátartozói nem tartottak nyilvános temetést, azokat pedig, akik részvétüket kívánják kinyilvánítani, megkérték, hogy adományozzanak a Help Give Hope és a Harmony House alapítványoknak.

#1
Juli Reding

Juli Reding

szül. 1936. 11. 28. - elhunyt 2021. 09. 16.
Quanah, Texas, Egyesült Államok
Reding az amerikai televíziózás egyik meghatározó alakjának számított az ötvenes évektől kezdve, utolsó alakítása a Gyilkos sorok című sorozat 1987-ben megjelent egyik epizódjában volt látható. A színésznő karrierje során közel 20 filmes szerepet vállalt, mindezek közül a legtöbbek számára a Mission in Morocco és a... több»