Elhunyt William John Garner, Jennifer Garner édesapjaA kép forrása: Instagram/ jennifer.garner

Jennifer Garner bejelentette, hogy édesapja, William John Garner 85 éves korában békés körülmények között távozott az élők sorából.

A színésznő megható bejegyzést osztott meg a közösségi médiában, amelyben háláját fejezte ki az életéért és az értékekért, amelyeket kapott, kiemelve apja szelíd természetét, munkamorálját és odaadó apaként és nagyapaként betöltött szerepét. Garner köszönetet mondott az őt ápoló orvosi személyzetnek is.

"Apám békésen hunyt el szombat délután. Vele voltunk, és az Amazing Grace-t énekeltük, amikor elment tőlünk" - írta.

"A mai a hála napja. Hálásak vagyunk apa szelíd viselkedéséért és csendes erejéért. Amiért huncut mosollyal cukkolt, és azért, ahogyan kitalálta (...) a mindig türelmes lányos apuka szerepét. Hálásak vagyunk a munkamoráljáért, a vezetéséért és a hitéért" - folytatta.

"Hálával tartozunk a Charleston Area Medical Center és a City of Hope orvosi személyzetének. Az Önök gondoskodása meghosszabbította apa életét, és időt adott neki, hogy kedvenc helyein lehessen - lányai és unokái körül, szeretett Aggies-csapatának szurkolva, hajóskapitányként, és - ami a legfontosabb - 59 éve mellett álló felesége, az anyukánk mellett".

"Annyi mindent lehetne még mondani az apámról - a nővéreim és én mindig emlékezni fogunk arra, hogy milyen csodálatos volt, úgyhogy tartsatok velünk -, de ma megosztom ezeket az emlékeket, és megbecsülöm azt a kedves és ragyogó embert, apát és nagyapát, aki volt, valamint a szeretetteljes örökséget, amit hátrahagyott" - zárta a bejegyzést a színésznő.