Nemrégiben számolhattunk be arról, hogy nagyobb átszervezések történhetnek a DC háza táján, így szinte biztosan nem készül el az Wonder Woman 3, ráadásul Jason Momoa is új szerepben térhet vissza Aquaman helyett.

Az Aquaman 2 a tervek szerint jövő év decemberében kerül majd a mozikba, a The Hollywood Reporter értesülései szerint pedig ez lesz az utolsó alkalom, hogy Momoa megformálja majd a karaktert. Egy további értesülés szerint viszont a színész Lobo karaktereként tér vissza a DC filmes univerzumába, mindez pedig James Gunn és Peter Safran elképzeléseit tükrözik.

A páros jövő héten találkozik a Warner Bros. Discovery vezérigazgatójával, David Zaslavval, hogy felvázolják a terveiket, amely úgy tűnik, hogy lezárja majd a Zack Snyder által felépített univerzumot.

Lobót egyébként Roger Slifer és Keith Giffen alkotta meg, először az Omega Man harmadik epizódjában bukkant fel, akit az alkotók már korábban is úgy definiáltak, mint Rozsomák és A megtorló “ötvözete”. A karakter megfilmesítésén egyébként korábban Guy Ritchie kezdett el dolgozni, ám a rendező végül ejtette a projektet a Sherlock Holmes: Árnyjáték miatt.

75 Aquaman  (2018)

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Arthur Curry egy nap megtudja, hogy ő valójában egy királyi leszármazott, mégpedig Atlantisé. Törvényes örökösként egy eddig ismeretlen világ csatájában kell vezetnie... több»