Elkerülhetetlen a Harry Potter reboot Daniel Radcliffe szerint

Daniel Radcliffe nemrég az IGN-nek adott interjút jelenleg futó sorozata, a Csodatévők kapcsán, amiben szóba került a Harry Potter franchise is, és a színész azt nyilatkozta, hogy egyáltalán nem lenne meglepve, ha sor kerülne a filmek rebootjára.

„Biztos vagyok benne, hogy lesz belőle másik változat – és tudom, hogy nem én vagyok az egyetlen Harry Potter, akivel életem során találkozom” – utalva itt arra is, hogy a filmekben nem csak ő tűnt fel a szerepben, hiszen Harry fiatalabb változatait más színészek is játszották.

A színész jelenleg a TBS-en futó Csodatévők című sorozatban szerepel, amiben egy alacsony beosztású angyalt alakít, aki próbálja meggyőzni a kicsit kedvetlen Istent, hogy ne irtsa ki az emberiséget. A színész emellett egy Broadway-darabban, a The Lifespan of a Fact című darabban is játszik, és jelenlegi tervei között nem szerepel, hogy ismét feltűnjön egy Harry Potter-filmben. Ettől függetlenül nem zárta be maga mögött ezt az ajtót, és próbál nyitott maradni minden lehetőségre, de élvezi, hogy most teljesen más munkákat kap.

A lehetséges rebootról és egyéb filmekről azt is megemlítette, hogy nagyon érdekes lesz majd megnézni, hogy a történetek milyen hosszan tudnak fennmaradni – szerinte jelenleg érinthetetlennek tartja őket a szakma és a közönség, de ez majd elmúlik. És ha ez megtörténik, akkor majd nagyon kíváncsi lesz a végeredményre.