Élő legenda Zack Snyder 'Star Wars-filmjében', itt az első videó

Az egyik legforróbb témának számít Zack Snyder készülő projektje, a Rebel Moon, amelyet a rendező korábban “Star Wars-filmként” emlegetett.

Ha nem is beszélhetünk a kultikus franchise egy újabb epizódjáról, Synder legújabb rendezése még így is az egyik legizgalmasabb projekt, amely a Netflixnél készül. A Deadline magazin értesülései szerint pedig maga Anthony Hopkins is részt vesz a munkálatokban.

A legendás színész ugyan nem lesz látható a filmvásznon, helyette egy JC1435 harci robotnak kölcsöni majd a hangját, amelyet mindenki egyszerűen csak Jimmynek nevez. Maga Snyder egy tesztvideót is megosztott a Twitteren, amelyen egy szarvas alak látható.

“Haladunk.Íme egy nemrégiben készült smink teszt, amelyet az iPhone-ommal készítettem” - írja a rendező.

A Rebel Moon eredetileg csakugyan Star Wars produkcióként készült, azonban Netflix lecsapott a projektre. A film története szerint egy posztapokaliptikus világban járunk, egy bolygó népe utolsó reményként egy lányt küld a galaxisba, hogy segítséget kérjen legyőzni az őket megszálló idegen civilizációt.

A film egyelőre nem kapott premierdátumot, a főbb szerepekben Charlie Hunnam, Jena Malone, Sofia Boutella és Djimon Hounsou lesznek láthatók.