Elon Musk tagadja, hogy Amber Heard vele csalta volna meg Johnny Deppet

Számos alkalommal számoltunk be az elmúlt hónapokban Amber Heard és Johnny Depp válása körül kialakult és egyre nagyobb mértéket öltő botrányról, az ügy ahelyett viszont, hogy letisztult volna, csak tovább bonyolódott.

Nemrégiben ugyanis a nyilvánosságra került egy felvétel, amelyen Elon Musk és Amber Heard látható egy liftben meglehetősen intim közelségben egymáshoz. Ennek apropóján Depp a nyilvánosság előtt vádolta meg Muskot azzal, hogy felesége vele csalta meg a házasságuk alatt. A sztorinak azonban ezzel nincs vége, hiszen az is felmerült, hogy Musk egyúttal szerelmi háromszögbe keveredett nem csupán Heard-dal, hanem Cara Delevingne színésznővel.

Musk a Page Six magazinnak adott interjújában reagált minderre, amelyben elutasította a vádakat:

“Cara és én nagyon jó barátok vagyunk, a kapcsolatunk viszont sosem volt intim. Egyúttal azt is szeretném tisztázni, hogy Amber és én egy hónappal azután kezdünk el járni, hogy ő elvált a férjétől. Nem gondolom, hogy a házasságot az én jelenlétem sértette volna meg.”

Cara Delevingne egyelőre nem reagált az üggyel kapcsolatban, Musk azonban határozottan kijelentette, hogy mindazt amit elmondott, a színésznő is megerősítheti.