2020.03.30   szerző: GGS   hozzászólások: 0

Újabb részletekre derült fény a Johnny Depp és Amber Heard közötti jogi csörtéről. Újabb olyan részletre, amely tovább rombolhatja a színésznő egyébként is egyre inkább megtépázott becsületét. És ezúttal egy igazi ipari nagyágyú, a Tesla autók és a Space X szülőatyja, Elon Musk is belekeveredett a történetbe.

Az igazsághoz tartozik, hogy Elon Musk már jó ideje benne van nyakig a Depp-Heard „háborúban”, mivel a színésznő a válás után az iparmogul vállán talált vígaszt magának. Csakhogy a Johnny Depp által legutóbb benyújtott bizonyítékok arra világítanak rá, hogy Heard és Musk afférja nem csak a válás után kezdődött, hanem jóval korábban.

Történet ugyanis, hogy alig egyetlen hónappal a boldogító igen kimondása után Depp külföldre utazott forgatni. Amber Heard rendkívül magányosnak érezhette magát, ezért egyik este, a késő esti órákban áthívta magához jóbarátját, Elon Muskot. EkkorAmber Heard Johnny Depp Eastern Columbia Buildingben található luxuslakásában élt, ide invitálta meg Muskot is. Az épület személyzetét arra utasította, hogy biztosítsanak vendégének parkolóhelyet, majd a privát liften közösen mentek fel a tetőtéri luxuslakásba. Hogy ott mi történt, arra nem tér ki az írás, de a liftben zajlott eseményekről videófelvétel is készült – ezek mára ki is szivárogtak.

Amennyiben ezek a bizonyítékok valóban megállják a helyüket a bíróságon, azzal újabb szög kerülhet Amber Heard eredeti keresetének koporsójába, de könnyen lehet, hogy a karrierjébe is. Természetesen egyelőre ő és Elon Musk is mindent tagadnak.