Emily Blunt is szuperhős lesz!

Dwayne Johnson és Emily Blunt párosa újra összeáll egy film erejéig, noha a rajongók egyelőre azt sem láthatták, miként működnek együtt a Dzsungeltúrában, a két színész mindenesetre már most elvállalt egy projektet.

A Ball and Chain ráadásul egy nem szokványos szuperhősfilm lesz majd, amelyben Johnson és Blunt egy válófélben lévő házaspárt alakítanak majd, akik élete teljesen megváltozik, amikor a közelükben becsapódik egy meteor, amely szuperképességekkel ruházza fel őket. Ezek a képességek azonban csak akkor működnek, ha egymás közelségében tartózkodnak.

A produkció előkészületeiről egyelőre azonban nincsenek bővebb információk, a közeljövőben azonban gyakrabban is hallhatunk majd a Ball and Chainről. A Dzsungeltúra című filmre mindenesetre még egy évet kell várniuk a rajongóknak, hiszen a film 2021. július végén kerül majd a mozikba.

“Köszönet a Disney vezetőségének és köszönet minden rajongónak világszerte a türelemért. A filmre egész biztosan megéri majd várni. Vigyázzatok magatokra! Maradjatok egészségesek!” - üzente korábban a rajongóknak maga Johnson a premier elhalasztásának kapcsán.