Emma Stone 20-szor pofon vágta Willem Dafoe-t

A színészi munka időnként komoly áldozatokat követel. Ezzel pedig Emma Stone és Willem Dafoe is ismét kénytelen volt szembesülni Giorgos Lanthimos legújabb filmjének forgatásán.

Lanthimos legutóbb A kedvenc című alkotásával aratott hatalmas sikert, jelenleg pedig gőzerővel készül a Poor Things, amely szintén parádés szereposztást kapott. Dafoe és Stone mellett a filmben Margaret Qualley, Christopher Abbott, Jeremy Wheeler, Damien Bonnard és Mark Ruffalo lesznek láthatók.

Mint kiderült viszont, hogy Lanthimos igazán arra törekszik, hogy bizonyos felvételek minél valóságosabbak legyenek, így az egyik jelenetetet, amelyben Stone megpofozza Dafoe-t közel hússzor vettek fel.

“Ezt várja el az ember a színészektől” - jegyezte meg nemrégiben humorosan maga a rendező, amelyet a New York Times adott közre. Emma Stone egyébként szintén elmondta, hogy nagyszerű élmény Dafoe-val együtt dolgozni, mivel úgy érzi, filmes partnere nem akarja bármi áron magára vonni a figyelmet egy jelenetben.

A Poor Things premierjével kapcsolatban egyelőre nincsenek bővebb hivatalos információk, a jövőben várhatóan azonban gyakrabban hallunk még a projektről.

72 A kedvenc  (2018)

dráma | életrajzi | történelmi

Anglia a 18 század hajnalán - a trónt a betegeskedő Anna királynő foglalja el, az ország pedig harcban áll a franciákkal. Mivel a  királynő nincs abban az állapotban, nevében... több»