2019.06.13   szerző: csd   hozzászólások: 0

Lassan elülni látszik a por, amelyet az utóbbi évad legnépszerűbb sorozatának, a Trónok harca utolsó évada vert fel.

Emmyt érdemel a Trónok harca utolsó évada? Az HBO szerint igen

A rajongók egy meghatározó része egyáltalán nem volt megelégedve az epikus széria ellentmondásos lezárásával, a helyzet pedig odáig fajult, hogy petíciót is indítottak, hogy az HBO forgassa újra a nyolcadik évadot.

A csatorna azonban a napokban egy igencsak merésznek mondható húzásra szánta el magát azzal, hogy a jelöltette az idei Emmy-díjra a nyolcadik évad több epizódját is. Többek között A Vastrónt a legjobb írónak járó kategóriában, illetve A hosszú éjszaka, Az utolsó Starkok és szintén A Vastrón című részeket a legjobb rendezésért járó kategóriában.

A széria utolsó felvonása mindössze 49 százalékos értékélésével a leggyengébb epizód a sorozat történetében a Rotten Tomatoes állása szerint, és bár alacsony az esély arra, hogy a Trónok harca csakugyan nyerne idén Emmyt, az alkotók, D. B. Weiss és David Benioff részéről mégis fontos üzenetnek számíthat mindez a rajongók irányába, hogy kiállnak a munkájuk mellett.

93 Trónok harca  (2011)

akció | dráma | fantasy | kaland | romantikus

A Trónok harca George R.R. Martin nemzetközi sikerű, A tűz és jég dala című regényciklusának adaptációja, melyben a nagyhatalmú családok élet-halál harcot vívnak Westeros... több»