Ennél a kutyás filmnél Mark Wahlberggel aligha lesz meghatóbb 2024-ben, itt az Arthur the King előzetese

A Lionsgate közzétette az Arthur the King című film előzetesét, amely Mikael Lindnord Arthur: The Dog Who Crossed the Jungle to Find a Home című könyve alapján készült. 

A Simon Cellan Jones rendezésében és Michael Brandt forgatókönyvével készült filmben olyan sztárokat láthatunk majd, mint Mark Wahlberg, Nathalie Emmanuel, Paul Guilfoyle és Simu Liu. A történet középpontjában Michael Light (Wahlberg), egy profi kalandversenyző áll, aki egy utolsó esélyt keres a győzelemre. Meggyőz egy szponzort, hogy támogassa őt és csapatát (Simu Liu, Nathalie Emmanuel, Ali Suliman) a Dominikai Köztársaságban megrendezésre kerülő kalandverseny-világbajnokságon. Tíz nap és 435 mérföld alatt Light megbonthatatlan köteléket alakít ki egy Arthur nevű kóbor kutyával, aki elkíséri őket. Ez a kapcsolat mélyen befolyásolja a csapat győzelemről, hűségről és barátságról alkotott felfogását. 

A film premierje jövő márciusban esedékes, a hazai bemutatóról egyelőre nincsenek információk.

kaland

Tíz nap és 435 mérföld alatt megbonthatatlan kötelék alakul ki Michael Light (Mark Wahlberg) profi kalandversenyző és egy Arthur nevű utcai kutyus között, aki hű társnak... több»