Egy eddig sosem látott fotóval lepte meg Julia Roberts a rajongóit az Instagramon, amelyen ikrei, Hazel és Phinneas láthatók.

Az ikerpár a napokban ünnepli tizenkilencedik születésnapját, a színésznő örömét pedig talán semmi sem fejezi ki jobban annál a fotónál, amelyet közzétett a közösségi médiában.

“Nincsenek szavak az örömre, a mókára, a közös élet vad zűrzavarára” - írja a színésznő a fotó mellett.

Hazel és Phinneas a színésznő második, Daniel Moder operatőrrel kötött házasságából született. A pár egyébként épp tavaly júliusban ünnepelték huszadik évfordulójukat, egy korábbi interjúban pedig Julia azt is elárulta, minek is köszönhetik, hogy kapcsolatuk tartós tudott maradni.

“Mindig ugyanazt mondom, és ehhez tartom magam. A csókolózás. Rengeteg smárolás” - jegyezte meg a színésznő az E! News magazinnak adott interjúban.

Julia Roberts egy másik, a New York Times magazinnak adott interjúban beszélt arról, hogy tudatosan kevesebb színészi munkát vállalt, miután gyermekei megszülettek.

“Ez nem volt szándékos. Annyira, hogy nem találtam olyat, ami érdekelt volna. Meglepett, hogy milyen gyorsan elszálltak az évek. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy otthon vagyok a családommal, és háziasszonyként tekintek magamra” - mondta a színésznő.