2018.11.29   szerző: hp   hozzászólások: 0

A színész több mint négy évtized után búcsút mondott az ikonikus szerepnek. Michael B. Jordan viheti tovább az örökséget.

Ennyi volt, Stallone nem játssza el többé Rocky Balboát

Jelen állás szerint a Creed II. lesz Sylvester Stallone utolsó filmje, melyben magára ölti Rocky Balboa szerepét. Persze, ha rosszindulatúak akarnánk lenni, azt mondanánk, hogy ez a tökéletes marketing stratégia a film premierje előtt, de az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Stallone-t nem úgy ismerjük, mint aki hasonló átlátszó eszközökhöz vetemedne.

A színész az Instagram oldalán közzétett videójában beszélt arról, hogy a Creed 2 után nem tér vissza az általa legendássá tett bokszoló szerepéhez.

"Nos, jelen állás szerint ez volt az utolsó ródeóm. Történt valami, amire egyáltalán nem számítottam. Azt hittem, a 'Rocky' 2006-ban végleg lezárult. És ezzel tökéletesen elégedett voltam. Aztán semmiből egyszer csak feltűnt ez a fiatalember [Michael B. Jordan], és ez mindent megváltoztatott. A történet új generációkhoz jutott el. Új problémák, új kalandok... Éppen ezért nem is lehetnék boldogabb a búcsútól, mivel a történetemet elmeséltük, a közönség számára pedig teljes új távlatok nyílnak meg ezután. Jodan, mostantól te hordod a köpenyt" - mondta Stallone az érzelmes videóban, melyet idelent tudtok megnézni.

A Creed II. múlt héten debütál a tengerentúlon, ahol impozáns 35 millióval zárta hétvégét, ráadásul nem csak a nézők, de a kritikusok körében is remekül teljesített. Stallone utolsó Rocky-filmje 2019. január 1-től a hazai mozikban.

77 Creed II.  (2018)

dráma | sportfilm

Adonis Creed élete az egyensúly kereséséről szól magánélete és sportolói pályája között. A bokszoló élete meccsére készül, és egy olyan ellenféllel kell szembenéznie,... több»