Epikus előzetest kapott a Star Trek: Strange New Worlds

Remekül fest a legújabb Star Trek-széria, a Strange New Worlds, megérkezett az első előzetes.

A Strange New Worlds nem csak a klasszikus Trek hajókhoz, de az epizodikus tévésorozat gyökereihez is vissza kíván térni, és minden héten egy újabb sztori fog elmesélni. Erről mondjuk az előzetesben nem sok minden derül ki, a trailer inkább a nagy távlatokra és az idegenekkel való kapcsolatfelvételre fókuszál, de kétsgékívül nagyon hangulatos módon teszi ezt.

Anson Mount kapitányához csatlakozik majd a Star Trek: Discoveryben megismert Number One (Rebecca Romijn) és Spock (Ethan Peck), valamint további ismert karakterek, akiket új színészek játszanak: Christine Chapel nővér (Jess Bush), Nyota Uhura kadét (Celia Rose Gooding) és Dr. M'Benga (Babs Olusanmokun). 

A szereplőgárdát három új karakter egészíti ki, Erica Ortegas hadnagy (Melissa Navia), La'an Noonien-Singh (Christina Chong) és Hemmer, akit Bruce Horak alakít majd. Nem mellesleg ő az első vak színész, aki központi karaktert játszik egy Star Trek-sorozatban.

A Star Trek: Strange New Worlds május 5-én debütál a Paramount+-on. 

akció | kaland | sci-fi

SkyShowtime (2023.02.14.)

Az eredeti Star Trek előzményeként szolgáló sorozat, amiben a USS Enterprise legénységének kalandjait ismerhetjük meg Christopher Pike kapitány vezetése alatt. több»