Erről a filmről Te sem tudtad, hogy Keanu Reeves is játszott benne

Keanu Reeves karrierjét egyértelműen a Bill és Ted zseniális kalandja indította be. Ám míg belőle az ezt követő években Hollywood egyik ünnepelt sztárja lett, a filmbéli partnerét alakító Alex Winter egészen más utat járt be. Ő a színészkedés helyett inkább a kamera másik oldalára állt és saját filmeket kezdett rendezni. Az egyikben Keanu Reeves is szerepelt, de ezt valószínűleg eddig senki sem vette észre.

Alex Winter egyik első egészestés mozija az 1993-as Freaked volt. A történet egy fiatal színészről szól, aki megnéz egy torzszülötteket bemutató show-t. Ám nem sejti, hogy őt és társait a show műsorvezetője áldozatnak szemelte ki egy kísérlethez, amely során belőlük is torz mutánst kreál.

A sötét humorú vígjáték főszerepét is Alex Winter alakította, de mellette feltűnik Keanu Reeves is. Ha láttad is a filmet, nem valószínű, hogy elsőre leesik, melyik karakter is volt ő, mivel a szörnyszülöttek többségét teljesen elmaszkírozták. Így tettek Keanu Reevesszel is.

Ő alakította ugyanis Ortizt, a kutyaembert, akivel Alex Winter karaktere a show-n találkozik. Nem volt túl nagy szerep, és a rajongók többségének valószínűleg elsőre fel sem tűnt, hogy kit is látnak a képernyőn. A többségnek legfeljebb Keanu Reeves hangja tűnhetett fel.

67 Freaked  (1993)

sci-fi | vígjáték

Ricky haverjaival egy torzszülött műsort néz meg. Azt azonban álmaikban sem gondolták, hogy a show tulajdonosa néhány vendéget szemelt ki magának. És főleg azt nem sejtették,... több»