Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
83%

Bill és Ted zseniális kalandja (1989)

Bill & Ted's Excellent Adventure
Filmadatlap
 
27
Szereplők
10
Vélemények
14
Képek
3
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 06. 14.

legújabb vélemény

0

Miből lesz a cserebogár? Majd Keanu Reeves egyszer elmondja. Jó film,semmi extra,töménytelen,zsigeri idétlenségek,önfeledt játék,és ennyi.Nem is kell több,ez erről szól,és azt hozza.

 
Deku   2017. 08. 30.

1

Nagyszerű ez a film minden remekül a helyben volt minden, látványos volt és csodás. Sajnáltam, hogy csak ennyi ideig tartott. Kár volt, hogy ennyi volt és nem több. Nagyon remek volt.


 
dailyfilmsan   2018. 04. 24.

0

Nem volt rossz. Igaz olyan vígjáték amitől nem vágod hanyatt magad de azt tudod rá mondani hogy jó. Lehetett volna kicsit több is a film. Pl megmutathatta volna azt is, hogyan adják át a tudást a múltból összeguberált híres személyek. De végérvényben jó volt.

 
postaslaszlo8   2016. 06. 23.

1

Szerintem nagyon jó film, noha a második részt előbb láttam, mint ezt de sebaj, nem vette el a kedvem. Van egy olyan tónusa a filmnek, ami nagyon magával ragad, mindenkinek ajánlom.

 
BoBamburg   2018. 06. 30.

0

Tök jópofa és szórakoztató vígjáték. Habár magyar szinkron nekem nem nagyon jött be, ez inkább az a film amit ajánlott eredeti nyelven nézni. Óriási poénok azért nincsenek benne, de végig van egy kellemes, vicces hangulata. Olyan kissé mint a Wayne Világa, csak ez jó.

 
doroffee   2016. 02. 14.

0

A maga kategóriájában nagyon élvezhető, jópofa film. Igaz, teljes ökörködés az egész, de ez az elejétől kezdve nyilvánvaló, így nincs az embernek olyan érzése, hogy "miért nem okosabb a film", mert látszik, hogy a célja csak az agyzsibbasztós marhulá... több»

 
goat2000   2016. 11. 06.

0

Ez egy nagyon szórakoztató film, az egyik legjobb. Keanu Reeves nagyon jó ebben a szerepben. A rendezés és a története is nagyon jó lett, vicces kis történet.

Galéria (14)

Videók (3)

A film összbevétele 40 485 039 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben szereplő telefonfülke-időgépet egy árverésen eladták.

(kázsé)
 

Bill és Ted egy stand-up jelenetként kezdték, amiben volt egy harmadik szereplő, Bob is.

(kázsé)
 

Eredetileg Alex Winter jelentkezett Ted, és Keanu Reeves Bill szerepére.

(kázsé)
 

Abraham Lincoln beszéde a filmben a valódi Gettysburg-i beszéd átirata.

(kázsé)
 

Az eredeti forgatókönyvben Rufus egy 28 éves középiskolás volt.

(kázsé)
 

Pauly Shore és Josh Richman is jelöltek voltak Ted szerepére.

(kázsé)
 
Biztos vagyok benne, hogy a mai tiniknek halvány lila gőzük sincs róla, mi a jó ebben a filmben, de az én kora negyvenes generációm szemében ez egy kultikus alkotás, amelyen nem csak tinikorunkban szórakoztunk istenien, hanem ma is, hiába vagyunk már távol a kamaszkortól, soha nem fogunk felnőni, ez van. több»