80 Deadpool 2  (2018)

Ryan Reynolds egy igazi nyughatatlan figurának bizonyult az elmúlt időszakban, a színész ugyanis rendszeresen meglepi valami aprósággal a rajongóit.

Reynolds ezúttal is nosztalgiázott egy kicsit, felelevenítette a 2018-ban mozikba került Deadpool 2 nyitójelenetét, amellyel kapcsolatban azt is elárulta, melyik nagy klasszikus előtt kívántak tisztelegni.

Arról a jelenetről van ugyanis szó, amelyben Deadpool egy csapat fegyveres elől menekülve egyenesen beugrik egy taxi hátsó ülésére és üvöltve kéri a sofőrt, hogy indítsa a motort. Bár nagy valószínűséggel kevesen szúrták ki a hasonlóságot, a színész állítása szerint mindehhez az Elveszett frigyláda fosztogatói nyitójelenetét használták fel inspirációul.

Indiana Jones-t egyébként nemrégiben az Empire magazin felmérése alapján minden idők egyik legnagyobb filmes hősének tartják a mozirajongók, így ha szolgálhat bármi is jobb hírül a filmszériával kapcsolatban, az bizonyára az a tény, hogy Harrison Ford újra visszatér majd a szerepben, az Indiana Jones ötödik része ugyanis várhatóan 2022-ben kerül majd a mozikba.