Hányszor láttátok a kedvenc filmeteket? Valószínűleg sokkal kevesebbszer, mint a férfi, aki új rekordot állított fel a Marvel Kapitány kapcsán.

Steve Ruppel nevét eddig nem igazán ismerhette a világ, de ha bekerülsz a Guinness-rekordok könyvébe, akkor garantáltan sokan megismernek. A wisconsini férfi most már hivatalosan is a Brie Larson nevével fémjelzett Marvel Kapitány legnagyobb rajongója, miután 116 nézte meg a mozikban a Marvel legújabb szuperhősfilmjét.

"Az gondoltam, hogy ez a legőrültebb dolog valaha, azt hittem, lehetetlen. Nem is értettem igazán, miként lehet ez rekord, de aztán arra gondoltam, mégiscsak meg kéne csinálnom" - nyilatkozta Ruppel. "Rengeted időbe telt, szabadságot kellett kivennem, hosszú ebédszüneteket tartottam, hogy beleférjen az egész film. Hétvégén pedig semmi mást nem csináltam" - folytatta a rekorder.

A férfi összesen 14 268 percet töltött a vetítőteremben, vagyis több mint 11 teljes napot azzal, hogy újra és újra megnézze a képregény adaptációt, a 'legerősebb' napján hétszer ült be a filmre.

A Marvel Kapitányt legutóbb múlt héten csütörtökön vetítették a férfi otthonában, Rothschildben, és bár a rekordot már beállította, de elmondása szerint nem kizárt, hogy átruccan Oshkoshban vagy Appletonba, hogy még már nézést behúzzon, mielőtt a Guinness-rekordot hivatalosan is bejegyeznék.

És akkor térjük vissza a cikkünk eleji kérdéshez: ti melyik filmet láttátok a legtöbbször?

A Marvel moziverzumának legújabb filmje, a Bosszúállók: Végjáték csütörtöktől a hazai mozikban!