Egy Rick Pratjé nevű holland férfi 100-szor látta az Avatar: A víz útja című játékfilmet, és ezzel még magát James Cameront is reakcióra késztette.

Vannak a rajongók, vannak nagy rajongók, és ott van Rick Pratjé, egy holland férfi Tilburgból, aki hihetetlen bravúrt ért el: 100-szor nézte meg az Avatar 2-t.

De mit jelent ez számokban? A film 3 óra 12 percig tart, tehát Rick Pratjé több mint 13 napot töltött Pandorán! 

"Azonnal azt gondoltam, hogy az Avatar: A víz útja egy nagyszerű film, és rövid idő alatt hússzor láttam" - magyarázza az Omroep Brabantnak adott nyilatkozatában, amelyről a Lalibre.be számolt be. "Onnantól kezdve az volt a kihívás, hogy 50-szer, végül pedig 100-szor megnézzem ezt a filmet. És folyamatosan újabb és újabb részleteket fedeztem fel".

A holland hírügynökség szerint Rick Pratjé mutatványa még magát James Cameront is reakcióra késztette, aki személyre szóló üzenetet küldött neki, hogy megköszönje. Egy oklevelet is kapott, tisztelgésképp a na'vi-k társaságában eltöltött hosszú órák előtt.

Bár ez nagyon impozáns, nem ő tartja egy film legtöbb megtekintésének rekordját. Ez ugyanis az amerikai Ramiro Alanis nevéhez fűződik, aki 292 alkalommal látta a Pókember: Nincs hazaút című filmet.

akció | fantasy | kaland | sci-fi | thriller

Közel 13 évvel az Avatar első részének bemutatása után James Cameron elkészítette a folytatást, amely Pandora rejtett vízi világába kalauzolja a nézőt. Jake és Neytiri... több»