2019.11.07   szerző: csd   hozzászólások: 5

Az áprilisban mozikba került Végjátékban számos kedvenc hősüknek kellett búcsút inteniük a rajongóknak, köztük Vasembernek és Amerika Kapitánynak, sokakban azonban még most is él a remény, hogy mindkét karakter visszatérhet még.

Ez a fő oka, amiért Chris Evans Amerika kapitánya nem térhet vissza az MCU-ba?

Nekik viszont sajnos van egy rossz hírünk, hiszen a Marvel filmek forgatókönyvírói, Christopher Markus és Stephen McFeely egy friss interjúban leszögezték, hogy ez nem fog megtörténni, ráadásul azt is elárulták, hogy miért nem.

„Nagyon szerettem a Kapitány karakterén dolgozni, nagyon szerettem Chris Evans alakítását, de egy olyan helyre kellett vinnünk ezeket a karaktereket, ahonnét nincs visszatérés” – nyilatkozta Markus.

McFeely azt is hozzátette mindezzel egy olyan szándékot valósítottak meg, mintha a stúdió nagyon értékes eszközeitől válna meg, visszahozni őket pedig egyet jelentene mindannak lerombolásával, amiből a Végjáték építkezett.

akció | kaland | sci-fi

A Bosszúállók végén Thanos elpusztította univerzum felét, de Doctor Stange egy merész húzással megadta a lehetőségét annak, hogy az életben maradt Bosszúállók... több»