Ez a rajongók véleménye az új Batman járgányról!

Arról lehet vitatkozni, hogy Robert Pattinson jó választás-e vagy sem Batman szerepére. Arról is lehet vitatkozni, hogy a Daredevilt idéző új páncélja mennyire sikerült jól. Ám a jelek szerint arról nem lehet vitatkozni, hogy az új Batmobil piszkosul jól néz ki!

Legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy miután a Batman rendezője, Matt Reeves megosztotta az első képeket a járgányról, felrobbant a közösségi média. A Twittert elárasztották a rajongói vélemények, amelyek döntő többsége áradozik az új designról. A képek alapján a Batmobil nem hasonlít majd egyetlen korábbi változatára sem a filmek vagy a képregények világából, mivel sokkal inkább egy felspécizett versenyautóra hajaz a megjelenés. És úgy tűnik, hogy a Halálos iramban szérián szocializálódott ifjabb generációnak pont ez kell.

A Twitteren olvasható bejegyzések között több olyat is találni, amely hasonlóságot vél felfedezni a Telltale Games stúdió által készített Batman: The Telltale Series kalandjátékban látható, szintén erősen sportkocsis jellegű Batmobillal. Többen az izomautós alapok miatt szerettek bele, de sokan vannak, akik a Christopher Nolan féle tank-koncepció leváltásának örülnek igazán.

A Batman a tervek szerint 2021 nyarán kerül a mozikba. A forgatás nemrégiben vette kezdetét, így most már egyre sűrűbben bukkannak fel a képek a szereplőkről. Remélhetőleg már az első hivatalos előzetesre sem kell sokat várnunk. A filmben Batman ellenfelei közül Macskanő, Pingvin és Rébusz felbukkanása biztosra vehető, de nem kizárt, hogy további gothami gazfickók is feltűnnek majd a színen.