Ez a színésznő lesz Ariel A kis hableány mozifilmbenA kép forrása: MovieWeb

A napokban számoltunk be arról, hogy Melissa McCarthy alakítaná A kis hableány élőszereplős változatában a film fő gonoszát, Ursulát.

Az események pedig felgyorsulni látszanak a produkció körül, hiszen a Disney máris bejelentette, ki alakítja majd a főszereplő, Ariel szerepét. A hírt maga a film rendezője, Rob Marshall közölte, miszerint hosszas szereplőválogatás után a választás Halle Bailey-re esett.

„Nyilvánvalóvá vált, hogy Halleben a lélektől a szívig, egészen a fiatalos lendületig minden megvan, ami a szerephez kellett, a csodálatos énekhangja pedig tökéletesen alkalmassá teszi őt az ikonikus szerepre” – nyilatkozta Marshall. A Grown-ish című sorozat fiatal sztárja mellett Zendaya Coleman és Jane Levy is esélyes volt a szerepre.

A produkcióval kapcsolatban további olyan nevek merültek fel, mint Jacob Tremblay, akit korábban A szoba című filmből ismerhetett meg a közönség, illetve a Kőgazdag ázsiaiak sztárja, Awkwafina.

Bár egyelőre sem a film további szereposztásáról, illetve szinposzisáról nincsenek bővebb információink, a közeljövőben várhatóban újabb izgalmas hírek merülnek fel A kis hableánnyal kapcsolatban, amelynek munkálatai a tervek szerint 2020. elején kezdődnek majd.