Rövidesen megérkezik a mozikba az év egyik legjobban várt filmje, a Terminator: Sötét végzet. Már a cím is egészen bajjóslóan cseng, úgy tűnik, hogy ez a „sötétség” tematika a franchise állandó visszatérőjére, Arnold Schwarzeneggerre is hatással volt.

Annyi biztosan tudható a filmről, hogy a Sötét végzet szorosabban kapcsolódik majd az 1991-ben mozikba került Ítélet napja történéseihez. Ráadásul nem csupán Arnie tűnik fel újra a filmben, hanem Sarah Connort alakító Linda Hamilton is.

Schwarzenegger a napokban vendégeskedett a Howard Stern Show rádióműsorban, ahol nem csupán a film került szóba, hanem bizony egy elég komoly téma, a halál is.

„Nem félek a haláltól, egyszerűen csak felhúzom magam rajta. Főként azért is, ha olyan életem lehet, amiben boldog vagyok, és tudom, hogy egyszer véget ér. Szóval, ez nagyon felhúz engem” – nyilatkozta a színész.

Bár Schwarzenegger a közelmúltban küszködött ugyan komolyabb szívproblémákkal, a színész természetesen makkegészséges, így egész biztosan egy jó ideig nem hagy fel a filmezéssel.