Bár egészségügyi okokból Bruce Willis befejezte színészi karrierjét, de a leforgatott filmjeit még mindenképp látni fogjuk. Befutott a Wire Room című akcióthriller előzetese.

Áprilisban Bruce Willis családja bejelentette, hogy a Die Hard sztárja befejezte pályafutását, ugyanis afáziája miatt már nem lehetséges, hogy az akciósztár színészi tevékenységet folytasson. 

A Wire Room című filmben Bruce Willis alakítja Shane Muellert, a Nemzetbiztonsági Hivatal ügynökét, aki egy úgynevezett drótszobát vezet. Ez egy high-tech parancsnoki központ, amely a legveszélyesebb bűnözők megfigyeléséére hivatott. Justin Rosa (Kevin Dillon), a Nemzetbiztonsági Hivatal új újonca azt a feladatot kapja, hogy figyelje a fegyvercsempész kartell tagját, Eddie Flynnt (Oliver Trevena).

Az ő feladata, hogy mindenáron életben tartsa őt. Amikor egy kommandós csapat megrohamozza Flynn házát, Rosa megszegi a protokollt, és közvetlenül a gengszterrel veszi fel a kapcsolatot, hogy megmentse az életét. Röviddel ezután fegyveresek hatolnak be a drótszobába. Kitör a káosz, és Mueller és Rosa kétségbeesetten küzd a korrupt ügynökök és hivatalnokok ellen, akik meg akarják ölni a duót és megsemmisíteni a bizonyítékokat.

A filmet Matt Eskandari iráni-amerikai filmrendező készítette, akivel Willis az Éld túl az éjjelt! és a Kódolt kockázat című filmeket is együtt forgatta. 

A filmet Egyesült Államokban 2022. szeptember 2-tól vetítik a filmet, a hazai bemutatóról egyelőre nincsenek információk.

Bruce Willis utóbbi években forgatott filmjeiért lapozd át a galériánkat.

akció | thriller

Egy szövetségi ügynök a megfigyelés során szemtanúja lesz annak, hogy a célpontot megtámadja az otthonában egy bérgyilkos osztag. A férfinek egy ötven mérfölddel távolabbi... több»