Egy csúcstechnológiát képviselő vállalat milliárdos vezérigazgatója, Donovan Chalmers (Willis) zsoldosokat bérel fel, hogy megvédjék az új technológiát, amely az egész világot elpusztíthatja. Egy terroristacsoport azonban elrabolja a lányát, hogy a férfit zsarolva megszerezhessék az… Több

A kép forrása: Emmett/Furla/Oasis Films (EFO Films)
A színésznek szerintem valahol legbelül éreznie kellene, hogy már nem kellene ezt a vonalat továbbvinni. Természetesen ismét a világ sorsa dől el. Az elejétől a végéig tele van érthetetlen történésekkel, pl. amikor áramszünet lesz, a katonák célba veszik a falat stb. Willis alakítása teljesen hiteltelen, egyáltalán nem is nagyon lehet alakításnak nevezni, teljesen műanyag lett az ember. Majd meséljétek el, hogy szerintetek miért fizetnek neki mostanság a producerek! Mert a színészi melójáért biztosan nem.
Nem igazán értettem ezeket a rossz értékeléseket, aztán megnéztem a filmet, és én is beállok a sorba. Egy Bruce Willis azért már csak legyen garancia valamire, nem?
Súlytalan, de önmagát túlságosan komolyan vevő film, amiben viszont senkinek sem sikerült megteremteni azt a háttérsztorit, hogy legalább egy kicsit érdekes legyen, vagy egyáltalán, hogy érdekeljen minket, mi van azzal a karakterrel.
A film összbevétele 14 989 dollár volt (imdb.com).