52% 57 szavazat
Égszakadás

Égszakadás

Flight of Fury
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
17
Szereplők (17)
16
Képek (16)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

John Sands az amerikai légierő egyik föld alatti szervezetének különleges ügynöke. Korábbi küldetésekből szerzett tapasztalata veszélyt jelent megbízóira, ezért úgy döntenek, hogy bebörtönzik, és törlik a memóriáját. Johnnak sikerül megszöknie, ám az ügynökség hamarosan olyan ajánlatot tesz neki, amit nem utasíthat el: ha visszaszerez egy ellopott bombázót, újra szabad lehet. Ha kudarcot vall, a gép terroristák kezére kerül, és biológiai fegyverek hordozójává válik. Sands ezernyi veszéllyel dacolva behatol az ellenséges területre, és pokoli küzdelmet vív égen-földön, hogy visszaszerezze a lopakodót és a szabadságát.

Rendező: Michael Keusch
Forgatókönyvíró: Steven Seagal, Joe Halpin
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Románia
Premier (HU): 2007.05.22.
 
2017.02.09 MrBlond

legújabb vélemény

Steven Seagal úgy látszik sose éri be kevesebbel, mindig meg akarja menteni a világot. De valaki már végre fölvilágosíthatná, hogy nagyon gagyi, és hagyja már abba ezeknek a vackoknak a forgatását. Bár meg kell hagyni, hogy már ennél rosszabbat is láttam tőle.

0
 
2016.01.07 kocoska20

Steven Seagal tól többet vártam, tipikusan alsokategoriás film, gagyi, lapos, összességében unalmas és abszolút nem hiteles. Nagy csalódás volt, nem ajánlom.

0
 

58 halál van a filmben.Szerző: Norbi

#1