36% 30 szavazat
Mély rettegés

Mély rettegés

Deep Fear
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
15
Szereplők (15)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Naomi egyedül indul útnak egy hajóval, hogy találkozzon barátjával, Jacksonnal Grenadán. Nyugodt, háromnapos hajókázása váratlanul sötét fordulatot vesz, amikor egy vihar eltéríti a tervezett… Több


Rendező: Marcus Adams
Ország: Egyesült Királyság
Premier: 2023.06.09. | Netflix (2024.01.29.)

Hol nézheted

Mădălina Diana Ghenea
Ed Westwick
 
2024.02.21 thejoker

legújabb vélemény

Nagyon unalmas, ZS kategóriás színészek, a történet egy 0. Pedig nagyon bíztam benne, hogy végre egy jó cápás filmet láthatok, hát arra még várnom kell.

1
 
2024.02.04 Lone Wolf

Gyengécske az egész

Bombázó csaj tök egyedül vitorlázik a Karib-tengeren, majd profin roncsbúvárkodik, később cápákkal harcol, majd víz alatt birkózik, és mellesleg csuklóból iktat ki kábítószer-kereskedőket. Nagyon hihető. De a főszereplő hölgy tényleg nagyon csinos, ahogyan eltartott kis ujjal néz a messzelátóba, és műkörmökkel tekeri a vitorlát, pucsítva. De aki realitása vágyik, az ne ezt a filmet nézze meg szerintem. Értékelésem: zsenge 3 csillag főleg Madalina Diana Ghenea miatt, akit azért jó nézni a férfinépnek. Ez a legtöbb jó, amit erről a filmről elmondani lehet.

1
 
2024.01.29 wolf79

Nagy csalódás volt a film, nem elég gagyi ahhoz, hogy szórakozzon az ember legalább rajta, próbálja magát komolyan venni, amit ilyen teljesítmény mellett nem lenne szabad. A főszereplők szörnyűek, a forgatókönyv pedig hátramenetbe megy - amikor meg végre történik valami, az is unalmas.

1
 
Izgalmas, de a hihetőséggel vannak gondok

Nem volna ez annyira rossz, csak kicsit a hihetőségre is adniuk kellett volna. A rendező, Marcus Adams egy B kategóriás filmeket készítő direktor, aki ezúttal a horror-akció felé kacsingat, de közepes a színvonal most is. A főszereplő Madalina Diana Ghenea román származású, nagyon dekoratív megjelenésű színésznő. Vele kezdődnek a hihetőségi gondok, mert valahogy nem tűnik olyannak, mint aki képes arra, hogy tök egyedül átvitorlázza a Karib-tengert, majd cápákat cselezzen ki, és leszámoljon egy drogbandával. Pedig a script ezt adja be nekünk. Vannak izgalmak azért, a cápák több szereplővel is végeznek, kapunk egy-két fordulatot is, és a végén az utolsó összecsapás közben drukkolhatunk a bombázó főhősnőnek. A filmet a helyszínek miatt érdemes talán megnézni, mert rengeteg a csodálatos karibi tengerpart. Én ezekben gyönyörködtem elsősorban. Netflixes mércével nézve belesimul az ottani átlagba: erős közepes. A Netflix a három csillagos filmek tárháza, de akadnak itt néha 4 csillagosak is. Ez a film nem tartozik közéjük. Sajnos.

0
A változás szele
2023
Hol nézheted: Netflix
Üdvözöl az Éden!
2022
Hol nézheted: Netflix
Hackerville
2018
Hol nézheted: SkyShowtime
A levegő urai
2024
Hol nézheted: Apple TV+
Fubar
2023
Hol nézheted: Netflix
Rabbit Hole
2023
Hol nézheted: SkyShowtime
Spy/Master
2023
Hol nézheted: HBO Max
Echo 3
2022
Hol nézheted: Apple TV+
A végső lista
2022
Hol nézheted: Amazon Prime