Ezek a rendkívül megalázó vádak kimaradtak a Heard vs Depp-perből

Johnny Depp és Amber Heard jogi csatája még hónapokkal a Depp által megnyert rágalmazási per után is folytatódik.

Az elmúlt napokban számos dokumentum szivárgott ki a párról, és ezek egyike utal a színésznő állítólagos múltjára, mielőtt Depp-pel megismerkedtek volna.

A dokumentumok olyan részleteket tárnak fel, amelyeket Depp ügyvédei mutattak be a per során, és amelyekkel a színész azzal vádolta volt feleségét, hogy ismeretségük előtt “csúcskategóriás escortként” dolgozott.

A RadarOnline értesülései szerint Heard jogi csapata kifogásolta, hogy megpróbálták felhozni Amber Heard rövid, egzotikus táncosként töltött időszakát, amely évekkel Depp-pel való megismerkedése előtt történt.

Ugyanezen dokumentum tárgyalják Heard ügyvédeinek próbálkozását, hogy felhozzák Depp állítólagos merevedési zavarát. “Bár Depp úr inkább nem hozná nyilvánosságra merevedési zavarral kapcsolatos állapotát, egy ilyen állapot abszolút releváns a szexuális erőszak szempontjából, beleértve Depp úr dühét és azt, hogy egy üveggel megerőszakolta Heard kisasszonyt” - írta a színésznő jogi csapata.

Végül ezeket az állításokat nem engedélyezték a tárgyalás során, Depp pedig megnyerte a pert. Heardöt több millió dolláros kártérítésre kötelezték.