2018.06.13   szerző: hp   hozzászólások: 0

Dwayne Johnsont megrohanták az emlékek, amikor megtalált a ládafiában egy régi fotót, amelyen 22 éves egyetemista, 130 kiló és a Miami Hurricanes büszke játékosaként pózol. Gyorsan ki is rakta a képet az Instagramra, és meg is osztott mellé egy történetet is. Eszerint akkoriban CIA-ügynök szeretett volna lenni, de az egyik tanára gyorsan elvette a kedvét tőle. A prof elárulta, hogy a CIA-hoz jeles jogi diplomával lehet csak jelentkezni, és ezzel a Szikla minden reménye szertefoszlott. „Belegondoltam, hogy egyetlen komolyabb jogi egyetem sem venne föl azokkal a vacak osztályzatokkal, amik nekem vannak” – kesereg a posztban.

Ezért nem lett CIA-ügynök Dwayne Johnsonból

Utólag azért legalább játékból teljesült a Szikla vágya, hiszen a két évvel ezelőtt Központi hírszerzés című akcióvígjátékban kémet alakít, akinek még jogi diplomája sincs.
Johnsont legközelebb a  Felhőkarcoló című akciófilmben láthatjuk, amelyben családját féltő biztonsági szakemberként dacol a terroristákkal és a fizika törvényeivel.

akció

Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt... több»

(UIP-Duna)