Ezért szokott rá a Halloween sztárja az opioidra

Mindig is fájdalmasan őszinte volt Jamie Lee Curtis, így azt sem titkolja, hogy többször is szépészeti beavatkozásnak vetette alá magát. Meg is bánta. 

„Kipróbáltam a plasztikai sebészetet, és nem működött. Viszont rászoktam a vicodinra” – mondta a Fast Company portálnak adott interjújában. A vicodin opioid alapú fájdalomcsillapító, lényegében kábítószer, mellékhatásként eufóriát okoz. Könnyű rászokni és nehéz róla lejönni. Curtis büszke arra, hogy 22 éve nem szed semmit, és ehhez tartja magát.

Úgy indult el a lejtőn, hogy egy forgatáson azt mondta neki az operatőr: ilyen táskás szemekkel nem fog vele aznap dolgozni. Ezek után Curtis megműttette a szeme környékét, és onnantól nem volt megállás. „Volt egy kis zsírleszívás itt, egy kis botox amott, de nem volt értelme” – vallotta be Nicky Swift szórakoztatóipari újságírónak.

Jamie Lee Curtis ma már a természetes szépséget népszerűsíti, ami belülről fakad – azt mondja, senki ne akarjon más lenni, mint ami, és fogadja el magát úgy, ahogy van.

A színésznő hamarosan az új Halloween-trilógia harmadik részében, a Halloween Endsben lesz látható. Bár a cím a sorozat lezárását sugallja, valószínűleg lesz még folytatás a franchise hallatlan népszerűsége miatt.

A film október 13-tól látható a mozikban.

horror | thriller

A 2018-ban David Gordon Green rendezésében készült Halloween hatalmas anyagi sikernek bizonyult, a produkció több mint 250 millió dolláros bevételt hozott a mozipénztáraknál... több»