Ezt a tippet adta Christan Bale Robert Pattinsonnak Batman szerepe kapcsán

Egészen idáig kellett várnunk arra, hogy Nolan Batman-trilógiájának sztárja, Christian Bale is megszólaljon az új Batman szólófilm és Robert Pattinson szerződtetése kapcsán.

A Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon csípte el a Variety újságírója Christian Bale-t, akit arról kérdezett, mit szól ahhoz, hogy Robert Pattinsont szerződtette a Warner Ma Matt Reeves Batman-szólófilmjére.

A színész pedig határozott válaszban fejtette ki a véleményét:

“Jó választás” – mondta, melyet követően méltatni kezdte Pattinson a Jólét című filmben nyújtott alakítását, a mondandóját pedig egy jó tanáccsal zárta.

“Csak tudj egyedül pisilni. Nem igazán tudod magad szuperhősnek érezni, ha erre nem vagy képes egyedül” – utalt ezzel Batman öltözékére, mellyel már Pattinsonnak is megvolt a maga élménye múlt héten, melyet követően arról számolt be, hogy két emberre volt szükség ahhoz, hogy bele tudják gyömöszölni a jelmezbe.

A Batman történetéről egyelőre nem sok szivárgott ki, annyiban azonban biztosak lehetük, hogy a történet a korábbi feldolgozásoknál fiatalabb Bruce Wayne-re, és Batman nyomozói készségeire fókuszál majd.

A film 2021. júniusától látható a mozikban.

via Variety