Ezt figyeld, közös filmmel jön Joaquin Phoenix, Emma Stone, Pedro Pascal és Austin Butler!A kép forrása: ABC

Ari Aster összeszedte következő filmje, az Eddington all-star szereplőgárdáját! A rendező biztosra ment ezzel a csapattal!

A filmben ugyanis olyan nevek alkotják a színészgárda magját, mint a rendező visszatérő alkotópartnere, Joaquin Phoenix, a friss Oscar-díjas Emma Stone, az egyre változatosabb karakterekben tündöklő, Austin Butler és mindenki kedvenc #internetdaddyje, Pedro Pascal.

Az A24 (akik Aster több, korábbi filmje mögött is ott voltak) finanszírozza és gyártja a filmet, amelyről - Aster eddigi munkássága alapján - csak feltételezhetjük, hogy újabb rémálmokat fog okozni nekünk...

A cselekmény részleteit titokban tartják azon kívül, hogy a film "egy kisvárosi új-mexikói seriffet követ, akinek magasabbra törő céljai vannak".

A forgatása ezen a héten kezdődik, Aster író, rendező és produceri szerepeket tölt be Lars Knudsen mellett. A kétszeres Oscar-jelölt Darius Khondjit (Evita, Bardo) pedig megnyerték operatőrnek!

Az Eddington a hatodik együttműködés a Square Peg és az A24 között, amely Aster előző három filmjét gyártotta és forgalmazta.